Εκπροσώπηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 30η Επετειακή Διεθνή Έκθεση «AGROTICA 2024»

Εκπροσώπηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 30η Επετειακή Διεθνή Έκθεση «AGROTICA 2024»

Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιώργος Κοντογιάννης στη 30η Επετειακή Διεθνή Αγροτική Έκθεση «AGROTICA 2024» στη Θεσσαλονίκη 1-4 Φεβρουαρίου 2024.

Ο κ. Κοντογιάννης παρακολούθησε τις εργασίες των ενημερωτικών ημερίδων της έκθεσης και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με στελέχη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και υπηρεσιακούς παράγοντες. Στο περιθώριο της έκθεσης συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,Ελευθέριο Αυγενάκη, τον Υφυπουργό, Σταύρο Κελέτση, τους Γενικούς Γραμματείς κκ. Κώστα  Μπαγινέτα, Γεώργιο Στρατάκο και Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Κοντογιάννης:«είχα την ευκαιρία να αναπτύξω εν συντομία στη  πολιτική  ηγεσία του ΥΠΑΑΤ και τα υπηρεσιακά στελέχη, τις άμεσες προτεραιότητες μας για τον αγροτικό χώρο και κρίσιμα ζητήματα σε σχέση με το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, πρωτίστως δε, την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης του προγράμματος με σκοπό την καλύτερη εφαρμογή του και τη στήριξη του αγροτικού κόσμου. Προφανώς η συνεργασία αυτή θα συνεχισθεί σε βάθος το επόμενο χρονικό διάστημα εξειδικεύοντας από κοινού με το Υπουργείο, τις πρωτοβουλίες μας για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο