Συνεργασία των Αντιπεριφερειαρχών Θανάση Μαυρομμάτη και Γεωργίας Ντάτσικα για τις Κοινωνικές Δομές

Συνεργασία των Αντιπεριφερειαρχών Θανάση Μαυρομμάτη και Γεωργίας Ντάτσικα για τις Κοινωνικές Δομές

Με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλ/νίας, Θανάση Μαυρομμάτη και της Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας Π.Δ.Ε. Γεωργίας Ντάτσικα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σήμερα στην αίθουσα του Διοικητηρίου στο Μεσολόγγι, με θεματικό αντικείμενο την καλή λειτουργία των κοινωνικών δομών των οποίων την ευθύνη λειτουργίας, εποπτείας κι ελέγχου, έχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Παράλληλα, στα θέματα συζήτησης περιλαμβανόταν η περαιτέρω ενίσχυση και θεματικός εμπλουτισμός των δράσεων στήριξης που έχουν ωςστόχο αφενός την διάγνωση των κοινωνικών αναγκών, αφετέρου την αντιμετώπισή τους στο πλαίσιο μιας συνολικής προνοιακής πολιτικής η οποία εφαρμόζεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και απευθύνεται στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αλλά και σε κάθε πολίτη ξεχωριστά ο οποίος χρήζει υποστήριξης.

Στην σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν επίσης η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών  – Περιφερειακό Παρατηρητήριο Μαρία Παππά, η Διευθύντρια της υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αιτωλ/νίας Αθηνά Σταμούλη και υπηρεσιακοί εκπρόσωποι, συζητήθηκαν επιμέρους ζητήματα που αφορούν την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με σοβαρά κοινωνικά θέματα όπως είναι η αναδοχή και υιοθεσία, ενώ ταυτόχρονα έγινε καταγραφή των υπηρεσιακών αναγκών για την εύρυθμη λειτουργία και εφαρμογή του επιδιωκόμενου κοινωνικού έργου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομμάτης επεσήμανε την σπουδαιότητα κάθε δράσης και πρωτοβουλίας η οποία απευθύνεται στην κοινωνία, ενώ από κοινού με την κυρία Ντάτσικα δεσμεύτηκαν για άμεση συνεργασία και διαρκή επικοινωνία, με σκοπό την παραγωγή έργου και την αντιμετώπιση κάθε ζητήματος έγκαιρα κι άμεσα προς όφελος των πολιτών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο