Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο “Τουρισμός, Μετακινήσεις, και Περιβάλλον: Τεχνολογικές Προκλήσεις και Πρακτικές”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Εργαστήρια Επικοινωνίας Ανθρώπου-Μηχανής και Εικονικής Πραγματικότητας (HCI-VR) και Συστημάτων Λογισμικού και Βάσεων Δεδομένων (SoDa Lab) του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σας προσκαλούν την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 στην Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο “Τουρισμός, Μετακινήσεις, και Περιβάλλον: Τεχνολογικές Προκλήσεις και Πρακτικές”.

Η ημερίδα διεξάγεται στα πλαίσια των ερευνητικών έργων “Ευφυής Ερευνητική Υποδομή στη Ναυτιλία, την Εφοδιαστική Αλυσίδα, και τις Μεταφορές (ENIRISST+)” και “Αναβάθμιση ερευνητικών υποδομών Εργαστηρίου Επικοινωνίας-Μηχανής και Εικονικής Πραγματικότητας (ΕΑΜ-ΕΠ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου”, τα οποία υλοποιούνται από έμπειρες ερευνητικές ομάδες του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία και με άλλους εταίρους, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 στις 11:30 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο (πάνω κτήριο) της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Τρίπολης, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, καθώς και φορείς της Αρκαδίας σχετιζόμενοι με τον τουρισμό και το περιβάλλον. Στα πλαίσια της ημερίδας, θα γίνει επίδειξη εξοπλισμού και εφαρμογών που έχουν υλοποιηθεί από τις ερευνητικές ομάδες των έργων. Στην ημερίδα, έχουμε την τιμή να συμμετέχουν εκπρόσωποι από την εταιρεία Επιστημονικές Επιχειρήσεις ΕΠΕ, πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα εφαρμογών συστημάτων υψηλής τεχνολογίας.

{pdf=https://www.pna.gr/images/pdf/Program.pdf?_t=1685709798|100%|800|google}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Tα «ερυθρόλευκα» ευρωπαϊκά τρόπαια στην Πελοπόννησο

Στην Πελοπόννησο θα ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες οι ευρω-κούπες...

Συλλήψεις στην Λακωνία για ναρκωτικά, όπλα και κλοπές

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Τρίτη 23/07/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του Δικτύου του...

Καιρός: Επιμένουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή (19/7) ο καύσωνας διαρκείας στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο