Κόψτε την πίτα σας δωρεάν και διαδικτυακά! Η εικονική βασιλόπιτα του ΓΑΒ LAB

Η εικονική βασιλόπιτα του ΓΑΒ LAB προσφέρεται και φέτος δωρεάν σε όλες και όλους, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Εργαστηρίου Γνώσης και Αβεβαιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Είτε έχετε τη χαρά να αλλάξετε το χρόνο μαζί με όλους τους αγαπημένους σας, είτε κάποιοι θα βρίσκονται λίγο πιο μακριά, μπορείτε πάντα να κόψετε μαζί τη βασιλόπιτά σας, διαδικτυακά!

Η πλατφόρμα του Εργαστηρίου Γνώσης και Αβεβαιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την κοπή εικονικής βασιλόπιτας βρίσκεται στη διεύθυνση http://pita.vacilos.com/ και μπορεί όποιος θέλει να δημιουργήσει τη δική του βασιλόπιτα, με τη ζάχαρη άχνη να σχεδιάζει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα και να τη μοιραστεί με τους αγαπημένους του, διαδικτυακά.

Η «εικονική βασιλόπιτα» δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2021, αρχικά για να δώσει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις, φορείς αλλά και ιδιώτες να αποφύγουν τις συγκεντρώσεις εν μέσω καραντίνας και να κάνουν τις εκδηλώσεις κοπής πίτας με ασφάλεια. Έως σήμερα, έχουν κοπεί περισσότερες από είκοσι χιλιάδες εικονικές βασιλόπιτες, με τη συμμετοχή περισσότερων από τριακοσίων χιλιάδων ατόμων.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Εργαστηρίου Γνώσης και Αβεβαιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ή ΓΑΒ LAB όπως είναι περισσότερο γνωστό, και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Από όλες και όλους εμάς στο ΓΑΒ LAB, ευχές για ένα ευτυχισμένο νέο έτος, με υγεία και χαρές!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
00:03:38

Ο Δημήτρης Τσιόδρας στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024» στην Τρίπολη (vid)

Ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής...

Σε θετικό κλίμα η επίσκεψη της Υφυπουργού Ανάπτυξης στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες (...

Απολογισμός έργου των πρώτων εκατό ημερών της νέας Δημοτικής αρχής

          Συνέντευξη τύπου παρέθεσε σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου στα τοπικά μέσα ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης στα πλαίσια της συμπλήρωσης των 100 πρώτων ημερών της Δημοτικής Αρχής.           «Ότι είπαμε προεκλογικά το κάναμε πράξη», επισήμανε ο Δήμαρχος Κορινθίων και στη συνέχεια ανέλυσε τις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής που έχουν γίνει αυτό το διάστημα.           Συγκεκριμένα:
Μετάβαση στο περιεχόμενο