Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εργασίες του επιστημονικού συνεδρίου με τίτλο «PAnhellenic Conference on Electronics and Telecommunications (PACET)»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εργασίες του επιστημονικού συνεδρίου με τίτλο «PAnhellenic Conference on Electronics and Telecommunications (PACET)», το οποίο διοργανώθηκε από το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τον Δήμο Τρίπολης, στις 2 και 3 Δεκεμβρίου του 2022, στην Τρίπολη.

Περισσότεροι από 100 σύνεδροι από όλη την Ελλάδα επισκέφτηκαν την πόλη της Τρίπολης, αλλά και την ευρύτερη περιοχή και συμμετείχαν στις εργασίες του συνεδρίου, το οποίο είχε ως κεντρικό θέμα τα ηλεκτρονικά συστήματα και τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών νέας γενιάς, τα οποία βασίζονται στα πρότυπα 5G και 6G. 

Η οργανωτική επιτροπή του πανεπιστημίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Τρίπολης για την συνδιοργάνωση, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, την εταιρία NanaZeta Tech, την IEEE Greece Section και IEEE Greece Section COM Chapter για τις χορηγίες, τους φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών για την καθοριστική συνεισφορά τους, καθώς και όλους όσους εκείνους τίμησαν το συνέδριο με την παρουσίας τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 18 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

ΣΑΟΟ: Εξόρμηση στα πανέμορφα καστανοδάση του Πάρνωνα

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών...

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Χθες (18.6.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο