H ανεξάρτητη «ΟΜΑΔΑ» προχωρά σε καταγγελίες σε σχέση με της φοιτητικές εκλογές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H ανεξάρτητη «ΟΜΑΔΑ» προχωρά σε καταγγελίες σε σχέση με της φοιτητικές εκλογές και δίνει ακόμα μεγαλύτερη έκταση στο όλο ζήτημα… ζητώντας να γίνουν ξανά εκλογές.

H Ανακοίνωση της «ΟΜΑΔΑ» 

Η «ΟΜΑΔΑ» ιδρύθηκε πριν δύο χρόνια ακριβώς για να εκφράσει όλους τους φοιτητές που δεν είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν με τις κατεστημένες πρακτικές και νοοτροπίες στο φοιτητικό κίνημα.

Εδώ και δύο χρόνια Ασυμβίβαστα, δίνουμε μάχη στις σχολές μας με γνώμονα μόνο την βελτίωση της ποιότητας σπουδών αλλά και της καθημερινότητας των συμφοιτητών μας. Δίνουμε την μάχη με όρους άνισους και ασύμμετρους, στηριζόμενοι αποκλειστικά και μόνο στις δικές μας δυνάμεις και στη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους συμφοιτητές μας.

Το ίδιο ασυμβίβαστα δώσαμε την μάχη των εκλογών και στις 18 Μαΐου. Με μοναδικό όπλο την αγάπη των φοιτητών αντιμετωπίσαμε την πιο λυσσαλέα και ανήθικη έκφραση του κατεστημένου. Κόντρα στους μεγάλους χορηγούς, τους εκβιασμούς, τους μηχανισμούς εκφοβισμού, την χυδαία εργολαβία λάσπης αλλά και την ωμή αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, δεν πουληθήκαμε και δεν πουλήσαμε. Η όλη διαδικασία για μας ήταν μια απόλυτη δικαίωση για την επιλογή μας να αποστασιοποιηθούμε έγκαιρα από τα σηπτικά αυτά φαινόμενα και να σταθούμε απέναντί τους.

Η αγάπη και έμπρακτη στήριξη , όχι μόνο των φοιτητών που «καταμετρήθηκαν» αλλά και όσων την βούληση αλλοίωσαν και όσων την συμμετοχή «ιδιαίτερες συνθήκες» δεν επέτρεψαν, για μας αποτελεί Νίκη! Η αξιοπρέπειά και η ακεραιότητά μας δεν θυσιάζονται στον βωμό καμίας καρέκλας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία έγκειται η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ακύρωσε τις αποφάσεις του πρόσφατου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, ακυρώνοντας ταυτόχρονα τους «εγκεφάλους» μεθοδεύσεων, αντίστοιχων με όσα βιώσαμε και όσα με τα ίδια τους τα μάτια και αυτιά είδαν και άκουσαν δεκάδες φοιτητές στις εκλογές της 18 Μαίου. Τον ρωτάμε λοιπόν δημόσια: θα επιτρέψει τους νεόγερους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Τρίπολης να συνεχίσουν το «έργο» τους ή τελικά θα βουλιάξει τους φελλούς;

Ζητάμε από όλες τις παρατάξεις να πράξουν αυτό που πρέπει ώστε να αποκατασταθεί το κύρος των φοιτητικών συλλόγων και να εκφραστεί ελεύθερα, δημοκρατικά και ανόθευτα η βούληση των φοιτητών.
Ζητάμε να ακυρωθούν οι εκλογές παρωδία, να περιθωριοποιηθούν οι υπεύθυνοι και να γίνουν άμεσα νέες εκλογές με διάφανες διαδικασίες και σεβασμό στον φοιτητή.
Το μέλλον μας αξίζει περισσότερα από τις φθηνές μεθοδεύσεις.

Η «ΟΜΑΔΑ» κόντρα στις επιθυμίες κα τους σχεδιασμούς κάποιων παραμένει παρούσα και ισχυρή. Θα συνεχίσουμε με αμείωτο ζήλο να βρισκόμαστε δίπλα στον φοιτητή και να αγωνιζόμαστε για αυτόν και μόνο.
«ΟΜΑΔΑ» – ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ , ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ανατολικής Μανής, κ. Πέτρο Ανδρεάκο, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια του σχολείου κα Μένεγα Παναγιώτα και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου κ.κ. Πρόκου Μαριάνθη και Τραγάκη Παρασκευή, μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου. Τα παιδιά ήθελαν να ευχαριστήσουν προσωπικά
00:00:00

Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατακτά τη Eurovision

Την Eurovision κατακτά σαν σήμερα στις 21 Μαΐου του...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά. Πολλές ήταν οι συμμετοχές αθλητών καθε ηλικίας που έτρεξαν τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα αθλητή, δρομέα αντοχής και ημιαντοχής. Ο γιος του μαραθωνοδρόμου, Δημήτρης Κυριακίδης έδωσε και φέτος το  παρόν, συγχαίροντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου και τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο