Πανελλαδικές 2022: Σχολιασμός των τεσσάρων μαθημάτων ΕΠΑΛ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα ΙΙ και Ναυτικές Μηχανές εξετάστηκαν σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου, στις Πανελλήνιες 2022 οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ.

Ηλεκτρικές Μηχανές:

Τα σημερινά θέματα έχουν τη δομή των διαγωνισμάτων των τελευταίων ετών. Είναι θέματα αναμενόμενα, κλιμακούμενης δυσκολίας μέχρι και το ερώτημα Δ2 του τέταρτου θέματος, όμως στα ερωτήματα Δ3 και Δ4, ο μαθητής πρέπει να χρησιμοποιήσει συνδυαστικές μαθηματικές γνώσεις για να φτάσει στα αντίστοιχα αποτελέσματα.

Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις:

Τα θέματα χαρακτηρίζονται αναμενόμενα κλιμακούμενης δυσκολίας, καλύπτουν όλο το εύρος της εξεταστέας ύλης. Τα θέματα Γ και Δ είναι αρκετά απαιτητικά καθώς προϋποθέτουν ευρεία γνώση της ύλης και κριτική σκέψη.

Ναυσιπλοΐα ΙΙ:

Τα θέματα χαρακτηρίζονται αναμενόμενα και καλύπτουν μεγάλο κομμάτι της ύλης που είχε αφαιρεθεί τα δύο τελευταία έτη λόγω Covid. Ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας και ένας μαθητής προετοιμασμένος πλήρως θα μπορούσε να προσεγγίσει το άριστα.

Ναυτικές Μηχανές:

Τα θέματα χαρακτηρίζονται αναμενόμενα και καλύπτουν μεγάλο κομμάτι ύλης από αυτήν που αφαιρέθηκε λόγω του Covid. Η δυσκολία και ένας καλά προετοιμασμένος κλιμακούμενος υποψήφιος θα μπορούσε να πετύχει υψηλή βαθμολογία.

Το Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων- pna.gr, σε συνεργασία με το φροντιστήριο «Πουκαμισάς», θα δημοσιεύσει τις απαντήσεις των θεμάτων ενώ παράλληλα οι έμπειροι εκπαιδευτικοί θα σχολιάσουν ζωντανά τη δυσκολία τους και τις ενδεχόμενες «παγίδες» που έκρυβαν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση κατεπείγουσας συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Τρίπολης (10/5/2024)

Την Παρασκευή (10/5/2024) στις 10.00, θα διεξαχθεί κατεπείγουσα συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

e-ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιουνίου

Τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Ιουνίου 2024 ανακοίνωσε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο