Σύντομος σχολιασμός των Λατινικών, Χημείας και Πληροφορικής ΓΕΛ (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική, εξετάστηκαν σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουνίου, στις Πανελλήνιες 2022 οι απόφοιτοι των ΓΕΛ.

Λατινικά:

Τα θέματα των Λατινικών ήταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές καλύπτοντας όλο το φάσμα της ύλης. Στην ερώτηση εισαγωγής τέθηκε άσκηση αντιστοίχισης και όχι ανοιχτού τύπου που θα προβλημάτιζε περισσότερο τους μαθητές. Η γραμματική ήταν απαιτητική και το συντακτικό αναμενόμενο.

Χημεία:

Τα θέματα χαρακτηρίζονται από σαφείς διατυπώσεις και επιστημονική ακρίβεια. Καλύπτουν μεγάλο τμήμα της εξεταστέας ύλης. Ειδικώς οι ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής ήταν σχετικά εύκολες και το ίδιο ισχύει και για το Β θέμα εκτός του Β4 το οποίο θεωρείται ιδιαίτερα πρωτότυπο αλλά στα Φροντιστήρια Πουκαμισά είχαμε την ευτυχία να το θέσουμε στην τελική μας προσομοίωση. Το θέμα Γ αποτελείται από 3 ασκήσεις οι οποίες δεν παρουσιάζουν κάποια ιδιαίτερη δυσκολία .Στο θέμα Δ ήταν στα ιδιαίτερα SOS και η μεγάλη δυσκολία του διαγωνίσματος είναι στο Δ3ii. Οι τελευταίες 5 μονάδες είναι πράγματι δύσκολες.

Πληροφορική:

Το Α και Β θέμα είναι απαιτητικά και προσαρμοσμένα στην νέα ύλη. Το Γ και Δ αναμενόμενα με μια μικρή ιδιαιτερότητα στο Γ3Β και στο Δ2Β. Ένας καλά προετοιμασμένος υποψήφιος δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα.

Το Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων – pna.gr στο πλευρό των υποψηφίων

Το Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων – pna.gr, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της χώρας, με 34 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Εκπαίδευσης, 72 Φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα και περισσότερους από 13.000 μαθητές για τη σχολική χρονιά 2021-2022, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 24 Μαΐου

Συνολικά 72.577.679 ευρώ θα καταβληθούν σε 67.269 δικαιούχους, από...

«ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕΙΑ 2024» : Το Πρόγραμμα των φετινών Εορταστικών Εκδηλώσεων Μνήμης

Με ένα πλήθος εκδηλώσεων, από τις 24 έως τις...

Πεζοπορική εκδρομή Ελάτη – Μεθύδριο και Δασάκι Βυτίνας για το 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 20 Μαΐου

Σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 είναι του Αγίου Θαλλελαίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο