Διάκριση για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα παιδιά του 1ου Τμήματος με την δασκάλα τους Στέλλα Καρκούλη, κέρδισαν το 2ο Βραβείο στον φετινό διαγωνισμό ζωγραφικής *Σχεδίασε το Αστέρι σου – Make a Wish* κατηγορία Γ’ & Δ’ τάξη Ειδικής Αγωγής.

Το Αστέρι είχε κεντρικό του μήνυμα *Η Αγάπη νικά* και αποτέλεσε την βασική δράση του τμήματος στο πλαίσιο της 3ης Θεματικής Ενότητας στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων.

Ο τίτλος του προγράμματος στα εργαστήρια δεξιοτήτων ήταν:

“Τα Χέρια Δημιουργούν και Προσφέρουν Αγάπη και Ομορφιές!

Σκοπός του προγράμματος ήταν τα παιδιά:

Α) Να αντιληφθούν πως τα χέρια είναι μόνο για καλές συμπεριφορές (αγάπη, αγκαλιές, χαιρετισμούς, δημιουργίες, κατασκευές, προσφορά).

Β) Να δημιουργούν με τα χέρια τους ζωγραφιές και κάρτες που θα τις προσφέρουν σε φίλους τους και σε όποιο σημαντικό άτομο για αυτούς θέλουν.

Γ) Να συνεργαστούν ως ομάδα για τη δημιουργία του Αστεριού τους, για τον διαγωνισμό ζωγραφικής του *Σχεδίασε το Αστέρι σου – Make A Wish 2023-2024*.

Όλα τα παιδιά συμμετείχαν ευχάριστα και δημιουργικά στις δράσεις, φτιάχνοντας ζωγραφιές και κάρτες για φίλους τους, για τους γονείς τους και για τα παιδιά του Τμήματος Ένταξης του 9ου Δ.Σχ. Μεγάρων που αλληλογραφούν. Στη δημιουργία του αστεριού συνεργάστηκαν μεταξύ τους και με την δασκάλα τους, σε ήρεμο, ευχάριστο, ομαδικό, δημιουργικό και παιγνιώδες παιδαγωγικό κλίμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

LIVE | ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 23/06/2024

ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 23/06/2024  https://www.youtube.com/live/pkn-lFx8L9g

Πήρε 10 με τόνο!!! το 10ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών του Α.Π.Σ. «Αετοί Γορτυνίας» με 220 αθλητές από όλη την Ελλάδα!!!

220 αθλητές σωματείων από όλη την Ελλάδα καταχειροκροτήθηκαν από εκατοντάδες θεατές στο 10ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ» υπό την αιγίδα και την χρηματοδότηση του Δήμου Γορτυνίας, στο ανακαινισμένο Θέατρο Δημητσάνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», το Σάββατο 22 Ιουνίου.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας

23ος αγώνας δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου” Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Σας περιμένουμε στο Αρχαίο λιμάνι Κεχρεών να τρέξετε ή να περπατήσετε την διαδρομή που έκανε ο Απόστολος Παύλος μέχρι την Αρχαία Κόρινθο. Ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων. Αιτήσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο. https://runningnews.gr/mitem.php?id=60968 The post 23ος αγώνας δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου” Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 appeared first on .

LIVE | ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN

ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 22/06/2024 Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο