Δήμος Οιχαλίας

Από μεριάς μαθητών και γονέων ο Δήμος Οιχαλίας, έχει γίνει δέκτης αγανάκτησης και παραπόνων για την φετινή αλλαγή μεταφοράς μαθητών. Η Δήμαρχος Οιχαλίας, κ Γεωργακοπούλου, με σχετικό έγγραφο της στο Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, κ Καπέλιο, επισήμανε πως η μεταφορά των μαθητών με μισθωμένα λεωφορεία αντί…
Η Δήμαρχος Οιχαλίας, κα. Γεωργακοπούλου Παναγιώτα, παρέλαβε τη Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, ο οποίος θα διατεθεί στη Δ.Ε. Δωρίου, για χρήση από τους κατοίκους.
Κατόπιν της Απόφασης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεωργαντά, με την οποία επαναφέρεται η Απόφαση Αποστόλου, σχετικά με την ποικιλία ελιάς Καλαμών, είναι χρέος όλων μας να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των παραγωγών μας, δήλωσε ο Δήμος Οιχαλίας.
Υπογράφηκε σήμερα (01-09-2022) μεταξύ της Δημάρχου Οιχαλίας, Παναγιώτας Γεωργακοπούλου, και του αναδόχου, Ιωάννη Αργυράκη, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις – Τσιμεντοστρώσεις, Δήμου Οιχαλίας».
Ο Δήμος Οιχαλίας, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, προς τιμήν της Εορτής του Γενεσίου της Θεοτόκου, στον Μελιγαλά Οιχαλίας. Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, είναι το εξής:
Ο Δήμος Οιχαλίας, προσκαλεί τις επιχειρήσεις του Δήμου, να εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη δωρεάν συμμετοχή τους, στην καθιερωμένη έκθεση τοπικών προϊόντων, κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης του Μελιγαλά, από 4/9 έως 10/9.
Δημοπρατείται το έργο «Αποκατάσταση χλοοτάπητα γηπέδων ποδοσφαίρου Μελιγαλά και Διαβολιτσίου», προϋπολογισμού 99.999,92 ευρώ, σύμφωνα με την διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού. Καταληκτική προθεσμία υποβολής των προσφορών, είναι η 12/9/2022 και το άνοιγμα των προσφορών, στις 16/9/2022.
Ο Δήμος Οιχαλίας, ανακοινώνει την έγκριση ένταξης του έργου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ» και κωδικό Ο.Π.Σ.Α.Α.: 0035984672 στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020 (Π.Α.Α. 2014 - 2020), της υπ΄ αριθμό 5474/23-12-2021 πρόσκλησης της Δράσης 4.3.4:…
Ένα σπουδαίο αθλητικό έργο παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, να αθλούνται σε ποιοτικά γήπεδα, με ασφάλεια. Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Οιχαλίας:
Ακολουθεί η διακύρηξη δημοπρασίας για την «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓ. ΦΛΩΡΟ ΕΩΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗ Τ.Κ. ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ» :
Σελίδα 1 από 11

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia