Δήμος Οιχαλίας

Κατόπιν επικοινωνίας της Δημάρχου Οιχαλίας κας. Παναγιώτας Γεωργακοπούλου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, όπου τον ενημέρωσε σχετικά με τις ανάγκες βελτίωσης των κτιρίων σε σχολικές εγκαταστάσεις του Δήμου Οιχαλίας, ακολούθησε επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου των ΚτΥπ…
Για την Πρόσληψη Προσωπικού με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου Ιθώμης, σας προσκαλεί στην κοπή της Βασιλόπιτας, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00 στο καφενείο του κ.
Με εκπροσώπους των μαθητών της 3ης Γυμνασίου Μελιγαλά συναντήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2023 η Δήμαρχος Οιχαλίας, Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, με σκοπό την παραχώρηση εκ μέρους του Δήμου της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου «Μαρία Κάλλας» στους μαθητές.
Ενημερώνουμε τους Δημότες μας που υπέστησαν ζημιές από τις έντονες βροχοπτώσεις της Παρασκευής(20/1), ότι μπορούν να υποβάλλουν αίτημα καταγραφής ζημιών στα γραφεία του Δήμου Οιχαλίας.
Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.
Επίσκεψη στην Δήμαρχο Οιχαλίας έκανε σήμερα το πρωί ο Επόπτης Μεσσηνίας του ΕΛΓΑ κ.Ν.Χριστοφιλόπουλος, για ενημέρωση  σχετικά με την κατάσταση  των ελαιόδεντρων και την διαδικασία δηλώσεων ζημιάς από την χαλαζόπτωση της προηγούμενη εβδομάδας.
Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023, είναι προγραμματισμένη η 3η συνάντηση του 8ου κύκλου της Ακαδημίας για Γονείς 2022-2023, υπό τον γενικό τίτλο «Από το Α έως το Ω», με θέμα «Το άγχος ως συναίσθημα & ο θυμός ως σύμπτωμα στο…
Πρόσφατα υπογράφηκαν από τη Δήμαρχο Οιχαλίας κα Γεωργακοπούλου και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ Νίκα δύο Προγραμματικές Συμβάσεις μεταξύ του Δήμου Οιχαλίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που αφορούν έργα στο Δήμο Οιχαλίας και συγκεκριμένα τα έργα:
Σας ενημερώνουμε πως η κινητή μονάδα του Κέντρου Κοινότητας του Ν.
Σελίδα 1 από 16

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia