Δήμος Οιχαλίας

Δελτίο Τύπου της "Νέας Πελοποννήσου" & του Πέτρου Τατούλη.
Ανακοίνωση του Δήμου Οιχαλίας για τον καθαρισμό οικοπέδων που βρίσκονται εντός οικισμών από τα ξηρά χόρτα και άλλα εύφλεκτα υλικά και για ορθολογική χρήση του ύδατος λόγω παρατεταμένης ανομβρίας.
Σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε κατεπείγον συνεδρίαση δια περιφοράς της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Οιχαλίας, αποτελούμενης από τη Δήμαρχο κ. Γεωργακοπούλου και τους Αντιδημάρχους κ. Ντονά, κ. Τράγο, κ. Φίλο και κ. Μακρυνιώτη,
Τραγικό θάνατο βρήκε 56χρονος επιχειρηματίας από το Ζευγολατιό Μεσσηνίας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε – για άγνωστο λόγο – έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε σφοδρότατα πλαγιομετωπικά με Πυροσβεστικό όχημα της Π.Υ. Μελιγαλά που επέστρεφε στη βάση του μετά από περιπολία.
Ηλίας Ντονάς: Είμαστε ήδη μέσα στην αντιπυρική περίοδο, πρέπει να ηρεμήσουμε και να σταματήσουν οι όποιες ανακοινώσεις γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο καλοκαίρι.
Την Τετάρτη 19/05/2021 στο Δημαρχείο Μελιγαλα μεταξύ της Δημάρχου Οιχαλίας κας Παναγιώτας Γεωργακοπούλου και του αναδόχου Δ. Μουτσώκος & Συνεργάτες Ε.Ε συμφωνήθηκαν και υπέγραψαν την Σύμβαση Έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Τ.Κ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ», έργο ποσού 133.740,94 ευρώ και…
Ολοκληρώθηκε η καλλιτεχνική απεικόνιση του Ήρωα του 1821 Ιωάννη Καρακίτσου από τον SKITSOFRENIS στο κοινοτικό κατάστημα-ιατρείο του χωριού Κατσαρού Μεσσηνίας που ανήκει στον δήμο Οιχαλίας ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Ήρωα και τα 200 χρόνια από την Επανάσταση.
Την Τετάρτη 1 Απριλίου 2021 ο Μεσσήνιος δικηγόρος Νικόλαος Π. Νικολακόπουλος, συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο «Η Πολιτική Ιστορία του Ν. Μεσσηνίας, 1974-2014» πραγματοποίησε επίσκεψη στην Δήμαρχο Οιχαλίας, κα. Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, στο γραφείο της στον Μελιγαλά.
Ο Δήμος Οιχαλίας ενημερώνουνει ότι από την Τετάρτη 24/3/2021 επαναλειτουργεί το αγροτικό ιατρείο στην Τ.Κ Καλλιρρόης, στο χώρο του πρώην Δημοτικού σχολείου. 
Σε ενημέρωση σχετικά με το θέμα του αναδασμού στον Δήμο Οιχαλίας προέβη ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Καλαμάτα.
Σελίδα 1 από 5

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia