Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο μας αντιλαμβάνομαι μερικές φορές ότι κάποιες παρέες ανθρώπων που κατέχουν και θέσεις ευθύνης, δεν ασχολούνται  με την ουσία, το αποτέλεσμα και την αξία μιας διοργάνωσης αλλά αναλώνονται σε μικροπολιτική, μικροπρέπειες, δηλώσεις και αντιδράσεις που ούτε αφορούν τους πολίτες ούτε έχουν κάποιο θετικό μήνυμα, αντιθέτως δημιουργείται ένα αρνητικό κλίμα γενικότερα στην κοινωνία.

Σε αυτό το κλίμα θεωρώ υπερβολή τη σημερινή ανακοίνωση Τζιούμη για το ότι δε εκλήθη να απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησος Expo. Έχει το δικαίωμα, και με το δίκιο του ίσως, να παραπονεθεί στους διοργανωτές αλλά μέχρι εκεί.

Γιατί οι άνθρωποι της ΕΠΣ Αρκαδίας και του αθλητισμού γενικότερα, θα έπρεπε να έχουν βγάλει αντίστοιχες ανακοινώσεις κατά του Τζιούμη όταν εχθές ο Δήμαρχος Τρίπολης απέμεινε το Κύπελλο στον αρχηγό του Παναρκαδικού ενώ δεν έπρεπε να γίνει έτσι. Το κύπελλο το απονέμει ο διοργανωτής που είναι η ΕΠΣ Αρκαδίας και έπρεπε να το απονείμει ο πρόεδρός της κ. Σταύρος Γεωργόπουλος.

Κι αυτό είχε κανονιστεί γιατί άλλαξε? Και γιατί δεν το έδωσε ο κ. Μανδρώνης π.χ. αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας  που ομολογουμένως έχει σταθεί και δίπλα στον Παναρκαδικό?

Κι εκεί στον Παναρκαδικό λίγο στο “πόδι” γίνονται όλα….!!

Και στο Λεβίδι στην επέτειο της Μάχης του Λεβιδίου (14 Απριλίου 1821), στην κατάθεση στεφάνων πάλι θέματα δημιουργήθηκαν. Εκεί υπάρχει πραγματικά Πρωτόκολλο που πρέπει να τηρείται γιατί είναι εθνική και τοπική επέτειος. Τελικά έπρεπε να καταθέσει πρώτος στεφάνι ο Δήμαρχος ή ο Στρατηγός? Τελικά ποιος νοιάζεται? Στο Λεβίδι έγινε μια πολύ ωραία εκδήλωση για την επέτειο αυτό πρέπει να είναι το θέμα.

Κατά τα άλλα ωραία η έκθεση Πελοπόννησος expo. Οι εκθέτες δήλωσαν ικανοποιημένοι, (θα δημοσιευθούν και σχετικά βίντεο τις επόμενες μέρες).

Πολύ ωραία εκδήλωση και από τη Χορωδία Τρίπολης στο Μαλιαροπούλειο Θέατρο!!!

Κ.Ν.Κ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάνω από 800 φυτά κάνναβης κατασχέθηκαν στην Καλαμάτα

Οι εμπεριστατωμένες έρευνες, οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης...

Διαγωνισμός για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης παροχής της υπηρεσίας ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – Ομάδα 1 της υπ΄ αριθ. 1/2024 (ορθή επανάληψη)...

Κάντε κλικ για να δείτε τα Στοιχεία Διαγωνισμού (Α/Α Συστήματος:   ) μέσω του http://www.promitheus.gov.gr/ Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B]     The post Διαγωνισμός για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης παροχής της

Πανελλήνιες 2024: Πότε ξεκινούν – Όλο το πρόγραμμα των εξετάσεων

O χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις...

Από το Ναύπλιο η αποφυλάκιση των 9 Αιγυπτίων που κατηγορούνται για το ναυάγιο της Πύλου

Από τις δικαστικές φυλακές Ναυπλίου που μεταφέρθηκαν με αστυνομική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο