Απορρίμματα και Επενδύσεις φαρμάκων στο επίκεντρο – Σεισμός και Άδωνις “ταρακούνησαν” την Πελοπόννησο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επενδύσεις και διαχείριση απορριμμάτων προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης τις τελευταίες μέρες στην Πελοπόννησο.

Εγκαίνια για την Παγκρήτια Τράπεζα στο κέντρο της Τρίπολης. Οι επενδύσεις των Μπάκου και Καιμενάκη στον τραπεζικό τομέα ξεκινούν από την Τρίπολη.

Νίκη Γιάννη Σμυρνιώτη στο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου με αντίπαλο τον Κώστα Τζιούμη.

Δεν τα μέτρησες τα κουκιά σωστά αυτή τη φορά Κώστα…. 26-22. Και οι δύο αδικημένοι μου φαίνονται από το αποτέλεσμα, για διαφορετικούς λόγους …

Η άτυπη συνάντηση στο μεγάλο Καφενείο της Τρίπολης κατέληξε σε άκαιρη συνέντευξη τύπου καφενείου… μεταξύ του Πτωχού και των ΜΜΕ της Πελοποννήσου!

Σημαντική εκδήλωση ενημέρωσης των δημοσιογράφων από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανιών για τις επενδύσεις στην Τρίπολη.

Παρουσία του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Παρουσία και του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά. Τον παρουσίασε “άτυπα” ως υποψήφιο Ευρωβουλευτή ο Άδωνις. 

Αναγνωρίστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους ομιλητές η σημαντική συμβολή του Κώστα Βλάση για να πραγματοποιηθεί η επένδυση στην Αρκαδία.

Απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Δημήτρη Πτωχού από Γεωργιάδη και επενδυτές για το μέλλον των επενδύσεων στην Πελοπόννησο.

Αντίδραση Νίκα στα λεγόμενα Πτωχού στα ΜΜΕ, για την πορεία των έργων και για την Μεγαλόπολη. Κάτι μας θυμίζει αυτή η κατάσταση….

Πήγε και στο ολοκαίνουργιο κυλικείο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου ο υπουργός, ρώτησε εάν ο υπάλληλος μπορεί να κάνει και τον αναισθησιολόγο που και πού μιας και δεν βγαίνουν οι εφημερίες.

Πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ Δήμου Τρίπολης και φιλοζωικής, διέκοψε τη συνεργασία με σοβαρές αιχμές η οργάνωση Save a Greek Stray.

Ποιοι προσφωνούσαν δημόσια ωσ “Δήμαρχο” γνωστό επιχειρηματία της Τρίπολης σε κοινωνική εκδήλωση και γιατί?

Δεν θα έχει περίπτερο η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Peloponnosos Expo 2024!

Στείλτε μας κι εσείς ένα σχόλιο για την επικαιρότητα!


Η νέα στήλη non paper* του pna θα σχολιάζει την επικαιρότητα όπως την αντιλαμβάνεται ο εκάστοτε συντάκτης! Τα σχόλια ευπρόσδεκτα. 

*(νον πέιπερ ουδέτερο άκλιτο, σημείωμα ή έγγραφο που διακινείται ανεπίσημα σε περιορισμένο κοινό και δεν ανακοινώνεται ούτε κοινοποιείται σε τρίτους (ή αν ανακοινωθεί / διαρρεύσει, παραμένει ο ανεπίσημος χαρακτήρας του) 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

Λειτουργίες Ελλήνων Συνθετών

Αναμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου, θα γευτούμε το κατανυκτικό κλίμα της Σαρακοστής μέσα από επιλεγμένες Λειτουργίες Ελλήνων συνθετών (Αυγουστίνος Ρούσσος, Γιάννης Δροσίτης, Γεώργιος Πονηρίδης), ενώ το Requiem του Γιάννη Ρούσσου θα εντείνει το θρησκευτικό συναίσθημα. Μία περιήγηση στην ελληνική έντεχνη μουσική για φωνή και όργανο εναρμονισμένη με το πνεύμα των Παθών του Κυρίου. Ερμηνεύουν η

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο