Μεταξύ αποκριάς και 25ης στην Αρκαδία …

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  • Ωραίες οι εκδηλώσεις της αποκριάς σε διάφορες περιοχές της Αρκαδίας, αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακή η προσπάθεια στο Άστρος, με πολλές συμμετοχές και πολύ εντυπωσιακά άρματα!!! 

Δείτε το καρναβάλι εδώ

  • Στην Τρίπολη δεν έσπασε το ρεκόρ των 6.000 χιλιάδων καρναβαλιστών … ίσως του χρόνου!! 
  • Φαντασμαγορικές οι λαμπαδηδρομίες στη Δημητσάνα, λίγο αγχωμένος μας φάνηκε στην αρχή ο Στάθης, λόγω της επιτυχίας της εκδήλωσης μάλλον, και με Οδυσσέα Κ και Κώστα Β στη σκηνή ορκίστηκαν όλοι μαζί … στα πολύχρονα βάσανα και στα πικρά δάκρυα που χύνουν τα ταλαίπωρα τέκνα…. της Γορτυνίας που ερημοποιείται….

Δείτε την εκδήλωση εδώ

  • Μεγάλη επιτυχία είχε ο χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας. Πολύ κόσμο, κέφι, ζεμπεκιές … μάθαμε ότι έφυγαν όλοι ικανοποιημένοι. Καπνίσαμε μέσα στο μαγαζί (ευτυχώς που δεν πέρασε κανας μπ…ς να μας γράψει) ήπιαμε και λιγάκι παραπάνω…. ευτυχώς δεν είχε και μπλόκο της τροχαίας. 
  • Η Ιωάννα Λυτρίβη εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην παρέλαση της Τρίπολης. Αγαπάμε Ιωάννα. “Τρακαρισμένη” φάνηκε λίγο, δεν την άφησε μόνη όμως ο Κώστας Βλάσης.

Δείτε την παρέλαση εδώ

Quiz: Ποια είναι η μεγαλύτερη πλατεία της Ευρώπης?

  • Μπήκε ταμπέλα στην πλατεία Αγίου Βασιλείου με συγκεκριμένη ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου μέσα στον Ιούνιο 2024. Σε 3 μήνες από τώρα.
  • Δίκαια πρωταθλητής ο Παναρκαδικός στην Αρκαδία, μπράβο!! Η νέα χρονιά προετοιμάζεται.
  • Στο χορό του εμπορικού τις προάλλες είχε μπλόκο της τροχαίας στη Ναυπλίου, δεν είστε δίκαιοι….
  • Την Ευρωπαία Επίτροπο Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων Elisa Ferreira υποδέχτηκε στη Μεγαλόπολη ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, τι αποκόμισε η επίτροπος από τη επίσκεψη αυτή να ξέραμε αλήθεια… 
  • Περνάει και κανα μηχανάκι – λεωφορείο – φορτηγό από τους πεζόδρομους … κανονιστικές στις πλατείες κ.α. ιστορίες θα συζητηθούν εκτενέστερα σε επόμενες αναρτήσεις. Έχει μέλλον η υπόθεση….
  • Στον Καναδά μαζί με Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αρκάς υποψήφιος ευρωβουλευτής Βασίλης Κοντοζαμάνης!!! 

Η νέα στήλη non paper* του pna θα σχολιάζει την επικαιρότητα όπως την αντιλαμβάνεται ο εκάστοτε συντάκτης! Τα σχόλια ευπρόσδεκτα. 

*(νον πέιπερ ουδέτερο άκλιτο, σημείωμα ή έγγραφο που διακινείται ανεπίσημα σε περιορισμένο κοινό και δεν ανακοινώνεται ούτε κοινοποιείται σε τρίτους (ή αν ανακοινωθεί / διαρρεύσει, παραμένει ο ανεπίσημος χαρακτήρας του) 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:02:14

Η παράτολμη πτήση του πιλότου που μπήκε με 290 χλμ/ώρα στον Ισθμό της Κορίνθου (vid)

Οι αεροπορικές «ακροβατικές» επιδείξεις από μόνες τους είναι θέαμα...

Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου στο Μυστρά | Δημήτρης Πτωχός: «Πλεονέκτημά μας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου φιλοξενήθηκε στο Μυστρά ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου «Athena Internamonal   Olive   Oil   Compemmon» (ΑΤΗΕΝΑ ΙΟΟC, 25-27 Απριλίου). Η προβολή των ελαιολάδων της Πελοποννήσου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, να μιλά, την τρίτη ημέρα του διαγωνισμού, για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειάς μας και τα
00:01:17

Δρέπανο Αργολίδας: Τελευταίο αντίο στον πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου

Η κηδεία του Δημητρίου Καλλιάνου πατέρα του παρουσιαστή μετεωρολογικών...

Σάββατο του Λαζάρου: Τι γιορτάζουμε σήμερα και τα έθιμα σε όλη την Ελλάδα

Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και είναι το Σάββατο του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο