Μεταξύ αποκριάς και 25ης στην Αρκαδία …

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 • Ωραίες οι εκδηλώσεις της αποκριάς σε διάφορες περιοχές της Αρκαδίας, αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακή η προσπάθεια στο Άστρος, με πολλές συμμετοχές και πολύ εντυπωσιακά άρματα!!! 

Δείτε το καρναβάλι εδώ

 • Στην Τρίπολη δεν έσπασε το ρεκόρ των 6.000 χιλιάδων καρναβαλιστών … ίσως του χρόνου!! 
 • Φαντασμαγορικές οι λαμπαδηδρομίες στη Δημητσάνα, λίγο αγχωμένος μας φάνηκε στην αρχή ο Στάθης, λόγω της επιτυχίας της εκδήλωσης μάλλον, και με Οδυσσέα Κ και Κώστα Β στη σκηνή ορκίστηκαν όλοι μαζί … στα πολύχρονα βάσανα και στα πικρά δάκρυα που χύνουν τα ταλαίπωρα τέκνα…. της Γορτυνίας που ερημοποιείται….

Δείτε την εκδήλωση εδώ

 • Μεγάλη επιτυχία είχε ο χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας. Πολύ κόσμο, κέφι, ζεμπεκιές … μάθαμε ότι έφυγαν όλοι ικανοποιημένοι. Καπνίσαμε μέσα στο μαγαζί (ευτυχώς που δεν πέρασε κανας μπ…ς να μας γράψει) ήπιαμε και λιγάκι παραπάνω…. ευτυχώς δεν είχε και μπλόκο της τροχαίας. 
 • Η Ιωάννα Λυτρίβη εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην παρέλαση της Τρίπολης. Αγαπάμε Ιωάννα. “Τρακαρισμένη” φάνηκε λίγο, δεν την άφησε μόνη όμως ο Κώστας Βλάσης.

Δείτε την παρέλαση εδώ

Quiz: Ποια είναι η μεγαλύτερη πλατεία της Ευρώπης?

 • Μπήκε ταμπέλα στην πλατεία Αγίου Βασιλείου με συγκεκριμένη ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου μέσα στον Ιούνιο 2024. Σε 3 μήνες από τώρα.
 • Δίκαια πρωταθλητής ο Παναρκαδικός στην Αρκαδία, μπράβο!! Η νέα χρονιά προετοιμάζεται.
 • Στο χορό του εμπορικού τις προάλλες είχε μπλόκο της τροχαίας στη Ναυπλίου, δεν είστε δίκαιοι….
 • Την Ευρωπαία Επίτροπο Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων Elisa Ferreira υποδέχτηκε στη Μεγαλόπολη ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, τι αποκόμισε η επίτροπος από τη επίσκεψη αυτή να ξέραμε αλήθεια… 
 • Περνάει και κανα μηχανάκι – λεωφορείο – φορτηγό από τους πεζόδρομους … κανονιστικές στις πλατείες κ.α. ιστορίες θα συζητηθούν εκτενέστερα σε επόμενες αναρτήσεις. Έχει μέλλον η υπόθεση….
 • Στον Καναδά μαζί με Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αρκάς υποψήφιος ευρωβουλευτής Βασίλης Κοντοζαμάνης!!! 

Η νέα στήλη non paper* του pna θα σχολιάζει την επικαιρότητα όπως την αντιλαμβάνεται ο εκάστοτε συντάκτης! Τα σχόλια ευπρόσδεκτα. 

*(νον πέιπερ ουδέτερο άκλιτο, σημείωμα ή έγγραφο που διακινείται ανεπίσημα σε περιορισμένο κοινό και δεν ανακοινώνεται ούτε κοινοποιείται σε τρίτους (ή αν ανακοινωθεί / διαρρεύσει, παραμένει ο ανεπίσημος χαρακτήρας του) 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

Λειτουργίες Ελλήνων Συνθετών

Αναμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου, θα γευτούμε το κατανυκτικό κλίμα της Σαρακοστής μέσα από επιλεγμένες Λειτουργίες Ελλήνων συνθετών (Αυγουστίνος Ρούσσος, Γιάννης Δροσίτης, Γεώργιος Πονηρίδης), ενώ το Requiem του Γιάννη Ρούσσου θα εντείνει το θρησκευτικό συναίσθημα. Μία περιήγηση στην ελληνική έντεχνη μουσική για φωνή και όργανο εναρμονισμένη με το πνεύμα των Παθών του Κυρίου. Ερμηνεύουν η

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο