H Samsung θέλει να βγάλει κινητό που διπλώνει (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν  έχει περάσει ούτε μήνας από την παρουσίαση του Galaxy Note 8 και η Samsung έχει αρχίσει ήδη να κάνει «φασαρία» για το επόμενο μοντέλο της σειράς που θα κυκλοφορήσει το 2018. Φασαρία πλήρως δικαιολογημένη αν αναλογιστεί κανείς πως η κορεάτικη εταιρεία θέλει το επόμενο Galaxy Note να διπλώνει.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/MKG7XRsG9KQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Και αυτά τα σχέδια της εταιρείας δεν προέρχονται από ανώνυμες πηγές αλλά από τον πρόεδρο κινητής της Samsung που δήλωσε ότι η εταιρεία θέλει το 2018 να κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone που θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία εύκαμπτης οθόνης OLED που έχει αναπτύξει.

Βέβαια το στέλεχος της νοτιοκορετάτικης εταιρείας είπε πως θα πρέπει να ξεπεραστούν κάποια ζητήματα για να γίνει αυτό. «Ως επικεφαλής της μονάδας μπορώ να πω ότι ο στόχος μας είναι να κυκλοφορήσουμε της συσκευή που διπλώνει του χρόνου. Όταν μπορέσουμε να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα τότε σίγουρα θα κυκλοφορήσουμε το προϊόν», δήλωσε.

Οι αναλυτές θεωρούν πάντως πως η μαζική παραγωγή ενός κινητού που διπλώνει με κορυφαία χαρακτηριστικά και λεπτό περίβλημα θα αργήσει. Το ερώτημα πότε η Samsung θα κυκλοφορήσει το πρώτο κινητό που διπλώνει είναι αρκετά παλιό και συγκεκριμένα από το 2013. Τότε η εταιρεία είχε παρουσιάσει μια συσκευή-πρωτότυπο που διέθετε εύκαμπτη οθόνη, με την ονομασία Youm.

H Samsung δεν είναι η μόνη εταιρεία που «κυνηγάει» την συγκεκριμένη τεχνολογία. Η επίσης νοτιοκορεάτικη εταιρεία LG έβγαλε πατέντες για ένα τάμπλετ που διπλώνει και παρουσίασε ένα δείγμα νωρίτερα φέτος που διπλωμένο έμοιαζε με κινητό και απλωμένο λειτουργούσε ως τάμπλετ. Η κινέζικη Lenovo παρουσίασε το Folio, ένα παρόμοιο τάμπλετ με οθόνη 7,8 ιντσών που δίπλωνε και γινόταν κινητό με οθόνη 5,5 ιντσών. Ωστόσο και οι δύο εταιρείες δεν ανακοίνωσαν πότε αυτές οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν στην μαζική αγορά.

Για χρόνια η ιδέα μιας συσκευής που θα λειτουργεί ταυτόχρονα και ως κινητό και και ως tablet είναι κάτι σαν το «ιερό δισκοπότηρο» της τεχνολογίας των smartphones. Αυτό που μένει να φανεί είναι το πιο θα καταφέρει να βρει πρώτος αυτό το «δισκοπότηρο». 

insider.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο

Η συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης του Περιφερειάρχη, Δημήτρη Πτωχού, με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδος, κκ Νεκτάριο, τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε αναφορά σε θέματα κοινής δράσης και κοινωνικής προσφοράς, ενώ κυριάρχησαν οι θερμές ευχές και

Διαγωνισμός του έργου «Ανακατασκευή Παλαιού Γηπέδου Ποδοσφαίρου Ξυλοκάστρου»

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό κάτω των ορίων μέσω ΕΣΗΔΗΣ, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά (βάσει τιμής), άρθρου 27 Ν. 4412/2016 για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ» (αριθμός μελέτης 35/2019 επικαιροποιημένη), προϋπολογισμού 685.483,87€ χωρίς ΦΠΑ και 850.000,00€ με
00:13:58

Συνέντευξη Τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ στο Ξυλόκαστρο

  Για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ, που θα φιλοξενήσει ο Δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, μίλησαν χθες σε κοινή συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Κορινθίας, ο Δήμαρχος Βλάσης Τσιώτος, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και παγκόσμια πρωταθλήτρια Σοφία Σακοράφα, η Β’ Ειδικός Γραμματέας ΣΕΓΑΣ Παχατουρίδου Παρασκευή και ο

Προσλήψεις για τις ανάγκες λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου στο Παράλιο Άστρος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πρόσληψης προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Ο Δήμαρχος Τρίπολης έχοντας υπόψη: Tην αρ. 171/2024 απόφαση Δημοτικής Επιτροπής , η οποία ελήφθη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών υπαλλήλων», όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν και εγκρίθηκε με την αριθ. 34877/24-4-2024 απόφαση του Συντονιστή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο