ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΚόσμοςΠόσο καλά αμείβονται οι πρωταγωνιστές του "Game of Thrones";

Πόσο καλά αμείβονται οι πρωταγωνιστές του “Game of Thrones”;

Η σειρά «Game of Thrones» έχει εξελιχθεί σε τηλεοπτικό φαινόμενο, καθώς εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο το παρακολουθούν και περιμένουν κάθε φορά αγωνιωδώς το επόμενο επεισόδιο. Μοιραία, οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν εξελιχθεί σε σταρ βεληνεκούς και τα κασέ τους καταγράφουν ραγδαία άνοδο.

Πόσο καλά αμείβονται, όμως, στ’ αλήθεια οι πρωταγωνιστές του «Game of Thrones»; Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Variety», η έρευνα του 2017, η οποία βασίζεται σε δειγματοληψία εκτιμήσεων για τους μισθούς των μεγαλύτερων ονομάτων της διεθνούς σόουμπιζ, οι απολαβές των πρωταγωνιστών του «Game of Thrones»… κόβουν την ανάσα!

Συγκεκριμένα, οι Kit Harington (Τζον Σνόου), Nikolaj Coster-Waldau (Τζέιμι Λάννιστερ), Peter Dinklage (Τύριον Λάννιστερ) και Lena Headey (Σέρσεϊ Λάννιστερ) λαμβάνουν περίπου 500.000 λίρες για κάθε επεισόδιο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μόνο για την τελευταία σεζόν των επτά επεισοδίων συγκέντρωσαν 3,5 εκατομμύρια λίρες.

Ασφαλώς, οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί είναι οι πρωταγωνιστές και έχουν κάποιους από τους πιο σημαντικούς ρόλους στη σειρά. Δεν ισχύει η ίδια αμοιβή για όλους τους συμμετέχοντες ηθοποιούς. Πάντως, οι συγκεκριμένοι πρωταγωνιστές του «Game of Thrones» λαμβάνουν όσα και ο πρωταγωνιστής του «House of Cards», Κέβιν Σπέισι, για κάθε επεισόδιο.

Πηγή: Variety

Μετάβαση στο περιεχόμενο