Το Παρίσι σε ομηρία: Εικόνες από τη νύχτα τρόμου

Δείτε εικόνες από τις πρώτες στιγμές μετά τις φονικές επιθέσεις στο Παρίσι, που έχουν μέχρι στιγμής απολογισμό πάνω από 60 νεκρούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε εικόνες από τις πρώτες στιγμές μετά τις φονικές επιθέσεις στο Παρίσι, που έχουν μέχρι στιγμής απολογισμό πάνω από 60 νεκρούς.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/y60wDzZt8yg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής, όταν ένοπλοι σκόρπισαν τον θάνατο σε τέσσερις επιθέσεις σε διάφορες περιοχές της γαλλικής πρωτεύουσας.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε, όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, όταν δύο ένοπλοι άνοιξαν πυρ στο μπαρ «Le Carillon», σκοτώνοντας αρκετά άτομα και τραυματίζοντας περισσότερα, ενώ ακολούθησαν τρεις εκρήξεις, οι οποίες ακούστηκαν σχεδόν ταυτόχρονο σε διάφορες περιοχές της γαλλικής πρωτεύουσας.

Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 60 νεκρούς, ενώ, η ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των δραστών και της αστυνομίας βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα σε εξέλιξη.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ομηρία σε συναυλιακό χώρο του Παρισίου. Το Skynews σημειώνει ότι 100 άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον χώρο.

Στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας βρίσκεται τεράστιος αριθμός αστυνομικών, οι οποίοι έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ αυτή την ώρα αναπτύσσονται και δυνάμεις του στρατού, παράλληλα κλειστό παραμένει το μετρό.

Σημειώνεται ότι στο στάδιο της γαλλικής πρωτεύουσας βρισκόταν ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, o οποίος απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο και κατευθύνθηκε προς το υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να ενημερωθεί για τα περιστατικά.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε χώρο κοντά στο γήπεδο της γαλλικής πρωτεύουσας, με τις αρχές να «φωτογραφίζουν» καμικάζι αυτοκτονίας.

 

Sky News Live

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου: Βεβαιώθηκαν συνολικά 75 παραβάσεις

Με αφορμή την πανελλαδική εκστρατεία «Μηδενικής ανοχής στη μη χρήση κράνους», οι Υπηρεσίες Τροχαίας

Καταιγιστικό χειροκρότημα στη Δημητσάνα για το “DoBirdsDream of Flying?” του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Μια σπουδαία βραδιά σύγχρονου χορού, υψηλής τεχνικής και βαθιάς συγκίνησης, έζησε χθες, Κυριακή 19 Ιουλίου 2026, η Δημητσάνα, στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Δημητσάνας «Μίκης Θεοδωράκης». Η παράσταση σύγχρονου χορού “DoBirdsDream of Flying?” της σλοβένικης ομάδας FablaCollective, στο πλαίσιο του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Η Τρίπολη υποδέχεται σήμερα το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Η Τρίπολη φιλοξενεί σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουλίου, στις 20:30, στην Πλατεία Άρεως, την παράσταση σύγχρονου χορού «Do Birds Dream of Flying?» της σλοβένικης ομάδας Fabla Collective, στο πλαίσιο του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ

Την απόκτηση του Benjamin Kimpioka ανακοίνωσε ο ASTERAS AKTOR

Η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή, Benjamin Kimpioka. Ο Benjamin Kimpioka γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2000 στην πόλη Uppsala της Σουηδίας και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ