Το Παρίσι σε ομηρία: Εικόνες από τη νύχτα τρόμου

Δείτε εικόνες από τις πρώτες στιγμές μετά τις φονικές επιθέσεις στο Παρίσι, που έχουν μέχρι στιγμής απολογισμό πάνω από 60 νεκρούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε εικόνες από τις πρώτες στιγμές μετά τις φονικές επιθέσεις στο Παρίσι, που έχουν μέχρι στιγμής απολογισμό πάνω από 60 νεκρούς.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/y60wDzZt8yg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής, όταν ένοπλοι σκόρπισαν τον θάνατο σε τέσσερις επιθέσεις σε διάφορες περιοχές της γαλλικής πρωτεύουσας.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε, όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, όταν δύο ένοπλοι άνοιξαν πυρ στο μπαρ «Le Carillon», σκοτώνοντας αρκετά άτομα και τραυματίζοντας περισσότερα, ενώ ακολούθησαν τρεις εκρήξεις, οι οποίες ακούστηκαν σχεδόν ταυτόχρονο σε διάφορες περιοχές της γαλλικής πρωτεύουσας.

Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 60 νεκρούς, ενώ, η ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των δραστών και της αστυνομίας βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα σε εξέλιξη.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ομηρία σε συναυλιακό χώρο του Παρισίου. Το Skynews σημειώνει ότι 100 άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον χώρο.

Στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας βρίσκεται τεράστιος αριθμός αστυνομικών, οι οποίοι έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ αυτή την ώρα αναπτύσσονται και δυνάμεις του στρατού, παράλληλα κλειστό παραμένει το μετρό.

Σημειώνεται ότι στο στάδιο της γαλλικής πρωτεύουσας βρισκόταν ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, o οποίος απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο και κατευθύνθηκε προς το υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να ενημερωθεί για τα περιστατικά.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε χώρο κοντά στο γήπεδο της γαλλικής πρωτεύουσας, με τις αρχές να «φωτογραφίζουν» καμικάζι αυτοκτονίας.

 

Sky News Live

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:10:59

Με αγιασμό ξεκίνησε τη νέα σεζόν η ΑΕΚ Τρίπολης

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε τη νέα αγωνιστική περίοδο...

Νέα χορωδιακή χρονιά στη «Χορωδία Τρίπολης» – Ξεκίνησαν οι εγγραφές

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ “ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ” Ανακοίνωση της Χορωδίας: Ελάτε να...

Απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων για το ASTERAS AKTOR – ΑΕΚ στην Τρίπολη

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι,...

Παρουσία της Δημοτικής Αρχής Γορτυνίας ο αγιασμός των σχολείων για τη νέα σχολική χρονιά

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και την ευλογία της Εκκλησίας χτύπησε σήμερα το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Γορτυνίας, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας, δημιουργικής σχολικής χρονιάς.