Το Παρίσι σε ομηρία: Εικόνες από τη νύχτα τρόμου

Δείτε εικόνες από τις πρώτες στιγμές μετά τις φονικές επιθέσεις στο Παρίσι, που έχουν μέχρι στιγμής απολογισμό πάνω από 60 νεκρούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε εικόνες από τις πρώτες στιγμές μετά τις φονικές επιθέσεις στο Παρίσι, που έχουν μέχρι στιγμής απολογισμό πάνω από 60 νεκρούς.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/y60wDzZt8yg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής, όταν ένοπλοι σκόρπισαν τον θάνατο σε τέσσερις επιθέσεις σε διάφορες περιοχές της γαλλικής πρωτεύουσας.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε, όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, όταν δύο ένοπλοι άνοιξαν πυρ στο μπαρ «Le Carillon», σκοτώνοντας αρκετά άτομα και τραυματίζοντας περισσότερα, ενώ ακολούθησαν τρεις εκρήξεις, οι οποίες ακούστηκαν σχεδόν ταυτόχρονο σε διάφορες περιοχές της γαλλικής πρωτεύουσας.

Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 60 νεκρούς, ενώ, η ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των δραστών και της αστυνομίας βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα σε εξέλιξη.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ομηρία σε συναυλιακό χώρο του Παρισίου. Το Skynews σημειώνει ότι 100 άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον χώρο.

Στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας βρίσκεται τεράστιος αριθμός αστυνομικών, οι οποίοι έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ αυτή την ώρα αναπτύσσονται και δυνάμεις του στρατού, παράλληλα κλειστό παραμένει το μετρό.

Σημειώνεται ότι στο στάδιο της γαλλικής πρωτεύουσας βρισκόταν ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, o οποίος απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο και κατευθύνθηκε προς το υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να ενημερωθεί για τα περιστατικά.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε χώρο κοντά στο γήπεδο της γαλλικής πρωτεύουσας, με τις αρχές να «φωτογραφίζουν» καμικάζι αυτοκτονίας.

 

Sky News Live

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε τροχιά αναδιαμόρφωσης ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης

Σε τροχιά αναδιαμόρφωσης ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης – Υπογράφτηκε η σύμβαση από την ΚΤΥΠ Α.Ε.

lia Forum 2026 – Σε τρεις ημέρες ανοίγει τις πόρτες του το αναπτυξιακό συνέδριο της Ηλείας

Το Ilia Forum 2026, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Ιουνίου στο Πύργο Ηλείας, θα συγκεντρώσει κορυφαίους ομιλητές και εκπροσώπους της πολιτικής, επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, εστιάζοντας στην επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, την καινοτομία και τον πολιτισμό. Με δωρεάν συμμετοχή και διαδικτυακή παρακολούθηση, το συνέδριο φιλοδοξεί να γίνει μία σημαντική πλατφόρμα διαλόγου για το μέλλον της περιοχής, καλύπτοντας επτά θεματικές ενότητες που αφορούν την ανάπτυξη της Ηλείας.

Νέα έργα 3,7 εκατ. ευρώ για υποδομές, αντιπλημμυρική προστασία και αναβάθμιση των τοπικών κοινωνιών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με παρεμβάσεις που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, ενισχύουν την ασφάλεια των υποδομών και βελτιώνουν την εικόνα και τη λειτουργικότητα των τοπικών κοινωνιών, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει σταθερά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής, εγκρίθηκαν σημαντικά έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 3,7 εκατ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ