Το Παρίσι σε ομηρία: Εικόνες από τη νύχτα τρόμου

Δείτε εικόνες από τις πρώτες στιγμές μετά τις φονικές επιθέσεις στο Παρίσι, που έχουν μέχρι στιγμής απολογισμό πάνω από 60 νεκρούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε εικόνες από τις πρώτες στιγμές μετά τις φονικές επιθέσεις στο Παρίσι, που έχουν μέχρι στιγμής απολογισμό πάνω από 60 νεκρούς.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/y60wDzZt8yg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής, όταν ένοπλοι σκόρπισαν τον θάνατο σε τέσσερις επιθέσεις σε διάφορες περιοχές της γαλλικής πρωτεύουσας.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε, όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, όταν δύο ένοπλοι άνοιξαν πυρ στο μπαρ «Le Carillon», σκοτώνοντας αρκετά άτομα και τραυματίζοντας περισσότερα, ενώ ακολούθησαν τρεις εκρήξεις, οι οποίες ακούστηκαν σχεδόν ταυτόχρονο σε διάφορες περιοχές της γαλλικής πρωτεύουσας.

Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 60 νεκρούς, ενώ, η ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των δραστών και της αστυνομίας βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα σε εξέλιξη.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ομηρία σε συναυλιακό χώρο του Παρισίου. Το Skynews σημειώνει ότι 100 άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον χώρο.

Στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας βρίσκεται τεράστιος αριθμός αστυνομικών, οι οποίοι έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ αυτή την ώρα αναπτύσσονται και δυνάμεις του στρατού, παράλληλα κλειστό παραμένει το μετρό.

Σημειώνεται ότι στο στάδιο της γαλλικής πρωτεύουσας βρισκόταν ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, o οποίος απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο και κατευθύνθηκε προς το υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να ενημερωθεί για τα περιστατικά.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε χώρο κοντά στο γήπεδο της γαλλικής πρωτεύουσας, με τις αρχές να «φωτογραφίζουν» καμικάζι αυτοκτονίας.

 

Sky News Live

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τεγεατικός Σύνδεσμος: Μέρες αφιερωμένες σε Τοπικές γεύσεις από την Τεγέα και την Πελοπόννησο

Στο πλαίσιο της 141ης Εμποροπανήγυρης Τεγέας και της 54ης...

Ολοκληρώθηκε ο τρίτος κύκλος πλύσης και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ενημερώνει τους πολίτες ότι ολοκληρώθηκε ο τρίτος προγραμματισμένος κύκλος πλύσης, καθαρισμού και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου.

Η Βυτίνα «άνοιξε» τις κυψέλες της: Το Φεστιβάλ Μελιού Μαινάλου 2026 ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Η πλατεία της Βυτίνας φιλοξένησε ένα γιορτινό τριήμερο γεύσης για έναν από τους πιο πολύτιμους θησαυρούς της γορτυνιακής γής, ενός προϊόντος που δεν χρειάζεται σύσταση: του Μελιού Ελάτης Βανίλια Μαινάλου, του πρώτου ελληνικού μελιού που απέκτησε Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ).

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Καταγγέλλει υποστελέχωση και ιδιωτικοποιήσεις – «Δήμοι χωρίς εργαζόμενους, Δήμοι χωρίς μέλλον»

Την δραματική εικόνα που επικρατεί στους Ο.Τ.Α. και το δυσοίωνο μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Τ.Α.) με την τεράστια έλλειψη προσωπικού που υπάρχει, την ανεπαρκή χρηματοδότηση και την εμμονή της κυβέρνησης στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών