Ξεκινά η εγκατάσταση προσφύγων σε μισθωμένα διαμερίσματα

Την Πέμπτη ξεκινά η εγκατάσταση προσφύγων σε μισθωμένα διαμερίσματα στο δήμο Καλαμαριάς, στο πλαίσιο του προγράμματος REACT , το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Πέμπτη ξεκινά η εγκατάσταση προσφύγων σε μισθωμένα διαμερίσματα στο δήμο Καλαμαριάς, στο πλαίσιο του προγράμματος REACT , το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης και Νεάπολης – Συκεών είχε ταχθεί επίσης υπέρ της ένταξης τους στο πρόγραμμα, εξαιτίας όμως σημαντικών καθυστερήσεων ενοικίασης διαμερισμάτων, δεν μπόρεσαν να το εφαρμόσουν. Επίσης στην Καλαμαριά υπάρχει ανάδοχη οικογένεια η οποία θα φιλοξενήσει ένα ζευγάρι προσφύγων από την Συρία.

aftodioikisi.gr

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας 2026 στην Τρίπολη

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας ανακοίνωσε την επέκταση των δράσεών του για το 2026, εντάσσοντας την πόλη της Τρίπολης στο πρόγραμμα των εκδηλώσεών του. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής αποκέντρωσης του πολιτιστικού θεσμού, με στόχο τη διεύρυνση της καλλιτεχνικής εμβέλειας και τ
00:03:04

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας 2026 «ταξίδεψε» στην Τρίπολη

Στην Τρίπολη φιλοξενήθηκε σήμερα το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας...

Melitzazz 2026: Οι Κοινότητες που (δεν) αφήσαμε πίσω μας

Το Melitzazz 2026 στο Λεωνίδιο γιόρτασε τις κοινότητες μέσα από μουσική, φύση και μνήμη. Ένας πολιτιστικός θεσμός που ενώνει ανθρώπους και καλλιεργεί τη συνύπαρξη.

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.