ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία για τα μέλη του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΟΔΥ»

Σήμερα η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να κηρύξει 24ωρη απεργία την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023, για τα μέλη του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΟΔΥ», ύστερα από αίτημα του ΔΣ του συγκεκριμένου Σωματείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να κηρύξει 24ωρη απεργία την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023, για τα μέλη του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΟΔΥ», ύστερα από αίτημα του ΔΣ του συγκεκριμένου Σωματείου.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων ΕΟΔΥ δηλώνει απερίφραστα ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη συγκεκριμένη κινητοποίηση, του συγκεκριμένου Σωματείου, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, που είμαστε σε διαβούλευση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ για το μέλλον των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ), η οποία μέχρι στιγμής έχει θετικό πρόσημο.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος