Με covid o Κυριάκος Μητσοτάκης το ανακοίνωσε μετά την επίσκεψη στην Κορινθία (vid)

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή στο Λουτράκι και στην Κόρινθο, ενώ επρόκειτο να επισκεφθεί το Σάββατο τα Μουδανιά, τη Νικήτη και την Ιερισσό, όπου είχε ανακοινώσει ότι θα απευθύνει ομιλία σε κατοίκους της περιοχής και θα πραγματοποιήσει βόλτες στα τοπικά καταστήματα και αγορές.

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα, κι ενώ είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κορινθία, ότι είναι θετικός στον κοροναϊό με ανάρτησή του στο Instagram. Μάλιστα στο βίντεο που ανέβασε ακούγεται ελαφρώς βραχνιασμένος και κουρασμένος.

• ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO

Επανεξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα επόμενα πέντε χρόνια...

Τρίπολη: Φωτιά ξέσπασε στον Άγιο Βασίλειο

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/7, ξέσπασε φωτιά στον Άγιο...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη, συναντήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άνδρες συζήτησαν για σημαντικά θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν προτάσεις για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην περιοχή, καθώς και για

Ακύρωση παράστασης

Μετά την έκδοση του χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδόθηκε από το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής & Πολιτικής Προστασίας και ισχύει για τις 18/7/2024, η περιοχή μας βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4. Ως εκ τούτου η παιδική θεατρική παράσταση "O Kαραγκιόζης Καουμπόης" που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, ακυρώνεται.