Κλειστά τα φώτα σε όλη την Ελλάδα ως ένδειξη πένθους για την τραγωδία στα Τέμπη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε μια συμβολική κίνηση που βρίσκει ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα προχωρά η Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης που καλεί τα καταστήματα και τα σπίτια σε όλη τη χώρα να σβήσουν τα φώτα για ένα λεπτό σήμερα Σάββατο το βράδυ στις 21:00 ως ελάχιστο φόρο τιμής για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Οφείλουμε να είμαστε όλοι μαζί με τους γονείς, τα αδέρφια και τους φίλους όσων βρήκαν τραγικό θάνατο στα Τέμπη» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση – κάλεσμα:
«Η πόλη μας πενθεί μαζί με τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδος. Χάθηκαν παιδιά και ξεκληρίστηκαν οικογένειες! 
Η Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης προτείνει καταστήματα και σπίτια να δώσουν το «παρών» κρατώντας ενός λεπτού σιγή με κλείσιμο των φώτων ως ένδειξη πένθους, το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 9:00 μ.μ. 
Οφείλουμε να είμαστε όλοι μαζί με τους γονείς, τα αδέρφια και τους φίλους όσων βρήκαν τραγικό θάνατο στα Τέμπη. Με σεβασμό και ενσυναίσθηση, ας είμαστε όλοι μαζί σε αυτό».
Στην συμβολική αυτή κίνηση συμμετέχει και ο Σύλλογος Εστίασης Ναυπλίου “Το Ανάπλι” αναφέροντας: 

“Ενός λεπτού σιγή το Σάββατο 4/3 ακριβώς στις 21:00
Κλείνουμε την μουσική ,τα φώτα…..
Σιωπή ….

Η Ελλάδα πενθεί…”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Νεστάνη

Την Πέμπτη 27/06/2024 λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου του...

Χορευτική παιδική εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων/Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Δημητσάνας στο Θέατρο Δημητσάνας, την Πέμπτη 27 Ιουνίου.

Παιδική χορευτική παράσταση διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Δημητσάνας, την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, στο ανακαινισμένο υπαίθριο Θέατρο Δημητσάνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», με ελεύθερη είσοδο. Η εκδήλωση τελείται με την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας. Σας περιμένουμε στην καλοκαιρινή γιορτή των μικρών μπαλαρίνων! Εκ του Δήμου Γορτυνίας ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ-ΠΑΙΔΙΚΗ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-_ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-2024_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΛήψη

Αντίστροφα μετρά η πρεμιέρα για το κινηματογραφικό Φεστιβάλ «ΤΕΜΕΝΟΣ» στη Λυσσαρέα Γορτυνίας, 27 – 30 Ιουνίου 2024

Το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ «Τέμενος» έρχεται για μια ακόμη φορά στη Λυσσαρέα Γορτυνίας, τόπο καταγωγής του Αμερικανού πρωτοποριακού κινηματογραφιστή Γκρέγκορι Μαρκόπουλος (1928-1992), από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου, με την αιγίδα και την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας. Η Λυσσαρέα αναμένεται και φέτος να προσελκύει σινεφίλ απ’ όλον τον κόσμο προκειμένου να απολαύσουν σε ολονύκτια προβολή το

Στην Καλαμάτα η 3η Συνεδρίαση της Ε.Π. Προγράμματος «Πελοπόννησος» 2021-2027

Η 3η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης Προγράμματος «Πελοπόννησος» 2021-2027 πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 στην Καλαμάτα. Κατά τις εργασίες της Συνεδρίασης, στις οποίες συμμετείχε απευθύνοντας χαιρετισμό ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Θανάσης Βασιλόπουλος, υπήρξε -μεταξύ άλλων- ενημέρωση για την πρόοδο - ολοκλήρωση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 καθώς και συνοπτική παρουσίαση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο