Το νέο podcast του «Άλμα Ζωής» για τον καρκίνο του μαστού

O Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» παρουσιάζει το νέο του podcast για τον καρκίνο του μαστού με τίτλο «Πες ΜΑΣ ΤΟ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» παρουσιάζει το νέο του podcast για τον καρκίνο του μαστού με τίτλο «Πες ΜΑΣ ΤΟ».

Μέσα από μια σειρά θεματικών επεισοδίων συζητάμε θέματα που αφορούν στον καρκίνο του μαστού, αναδεικνύοντας όλες τις πτυχές της ασθένειας: από την πρόληψη και τη διάγνωση μέχρι την ίαση και τη ζωή μετά τον καρκίνο του μαστού. Κάθε μήνα η Φρόσω Τζιντζηροπούλου, Ψυχολόγος Υγείας, MSc–Ψυχοθεραπεύτρια του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», συνομιλεί με survivors, εθελόντριες του συλλόγου και επαγγελματίες υγείας και μαζί απαντούν σε απλά αλλά και σύνθετα ερωτήματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού, παρουσιάζοντας την αληθινή διάσταση μιας ασθένειας δύσκολης αλλά και αντιμετωπίσιμης.

Στόχος του podcαst είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης από εξειδικευμένους επαγγελματίες, η ενδυνάμωση των ασθενών με πρώιμο αλλά και μεταστατικό καρκίνο μαστού και των οικογενειών τους καθώς και η απομυθοποίηση της νόσου μέσα από αληθινές ιστορίες δύναμης και ελπίδας.

Ο πρώτος κύκλος περιλαμβάνει 3 μηνιαία επεισόδια:

  • Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022
    Επ.1: Η χαρά της προσφοράς μέσα από την οργανωμένη αλληλοβοήθεια (feat. Αντιγόνη Μελετίου, Survivor-Εκπαιδευμένη Εθελόντρια του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»)
  • Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022
    Επ.2: Η ζωή με μετάσταση (feat. Πάολα Γιαννοπούλου Survivor-Εκπαιδευμένη Εθελόντρια του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», Μέλος ΔΣ)
  • Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022
    Επ.3: Πώς να μειώσω τις πιθανότητες να νοσήσω ξανά (feat. Σταυρούλα Ντρουφάκου, Παθολόγος- Ογκολόγος, Επιστημονική Συνεργάτιδα Ε’ Ογκολογικής Κλινικής, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική)
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή ρεύματος την Τετάρτη (16/09) στη Λιοδώρα Γορτυνίας

Διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2026 στη Λιοδώρα του Δήμου Γορτυνίας, λόγω εργασιών στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

Υπόθεση Μαζωνάκη: Αναβαθμίστηκε σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο η κατηγορία για τους δύο γιατρούς

Σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο αναβαθμίστηκε η κατηγορία σε...

5ο Αντάμωμα Χορευτικών Συλλόγων Παραδοσιακών Χορών Δήμου Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας προσκαλεί το κοινό στο 5ο Αντάμωμα...

Προγραμματική Σύμβαση Περιφέρειας Πελοποννήσου Δήμου Τρίπολης για τη βελτίωση της Ε.Ο. Τρίπολης Καρκαλού στη Βλαχέρνα

Στην υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου συντήρησης και βελτίωσης της βατότητας της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Καρκαλού προχώρησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός και ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη. Η Προγραμματική Σύμβαση αφορά το τμήμα της παρέμβασης που βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της