Το «Μπράβο Ρούλα»…έρχεται στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η εκπομπή «Μπράβο Ρούλα» με παρουσιάστρια την κ. Ρούλα Κορομηλά θα πραγματοποιήσει απευθείας τηλεοπτική σύνδεση με την Τρίπολη στην Πλατεία Πετρινού, το Σάββατο 18/06/2016.

Κάθε βδομάδα, γίνονται συνδέσεις με διάφορες πόλεις ή νησιά της Ελλάδος. Ο σκοπός της σύνδεσης, θα έχει ένα διαγωνιστικό χαρακτήρα, γεμάτο κόσμο και θέαμα.

Η ενότητα αυτή χορηγείται από την Wind, όπου στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν (25-Ιουνίου-2016) θα γίνει ψηφοφορία και μια από τις πόλεις ή νησιά που έχουν σεμμετέχει, θα κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο 6.000€! Αυτό το ποσό θα δοθεί για έναν φιλανθρωπικό σκοπό!  

Όπως αναφέρουν οι συνετελστές τις εκπομπής ο κόσμος της Τρίπολης πρέπει  να συγκεντρωθεί στην Πλατεία Πέτρινου,το Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 21.00μ.μ., και να φέρει μαζί του όσο πιο πολλά πλαστικά καπάκια μπορεί ο καθένας! Με αυτόν τον τρόπο ο κόσμος θα ευαισθητοποιηθεί και θα καταφέρουμε όλοι μαζί να μαζευτεί ένας τεράστιος όγκος με πλαστικά καπάκια στην Πλατεία Πετρινού για να σπάσουμε κάθε ρεκόρ!  

Το καλύτερο είναι αυτά τα καπάκια θα δοθούν αμέσως μετά την εκπομπή στον σύλλογο ΑΜΕΑ Τρίπολης για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων.

Άραγε πόσα αμαξίδια μπορούμε να παραδώσουμε ; Σας ζητάμε να σπάσουμε κάθε ρεκόρ συμμετοχής στην Τρίπολη!

Μαζεύουμε καπάκια , χαρίζουμε χαμόγελα!

Σημαντικό: Έως την ημέρα της ζωντανής μετάδοσης θα μπορεί όποιος επιθυμεί να πηγαίνει τσάντες με καπάκια πλαστικά και στα γραφεία ΑΜΕΑ Τρίπολης στο κέντρο της πόλης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Κόρινθος συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

Στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής ημέρας Μουσικής, ο Δήμος Κορινθίων οργανώνει μουσικές εκδηλώσεις. Ξεχωρίζει η συναυλία με τον σημαντικό συνθέτη και σπουδαίο κιθαρίστα με διεθνή δράση και αποδοχή Αντώνη Μιτζέλο. Την σκηνή θα μοιραστούν μαζί του οι αγαπημένοι στο κοινό Final Act!! Στη συναυλία θα συμμετέχει  & η θρυλική μπάντα της πόλης “Μουσικές Αναδρομές”. Παρασκευή 21

10ο Τουρνουά Μαχητικών Τεχνών Δημητσάνας από τους «Αετούς Γορτυνίας»

Το 10ο Τουρνουά Μαχητικών Τεχνών Δημητσάνας διοργανώνεται το Σάββατο 22...

Στον Κορυδαλλό ο Απόστολος Λύτρας – Προφυλακίστηκε με απόφαση του εισαγγελέα

Στον Κορυδαλλό κρατείται πλέον ο Απόστολος Λύτρας, μετά την απόφαση...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο