Τρίτη, 19 Αυγούστου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Greek Hospitality Awards 2022 για 8η συνεχόμενη χρονιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Greek Hospitality Awards, τα Βραβεία Θεσμός για την ελληνική φιλοξενία και τον τουρισμό, επιστρέφουν για 8η συνεχόμενη χρονιά υβριδικά στις 21 Οκτωβρίου 2022.

Εξαιρετικά ευοίωνες διαφαίνονται οι προοπτικές για τον ελληνικό τουρισμό και το 2023, μετά τη θετική εικόνα του 2022 που ήδη διανύουμε: η πλειονότητα των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων βλέπει τον κύκλο εργασιών της να κινείται ανοδικά, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξάνονται σε σχέση με το 2019 και η σεζόν επιμηκύνεται. Αναγνωρίζοντας πως η πανδημία του COVID-19 είχε επιφέρει καθίζηση στο ισοζύγιο των τουριστικών επιχειρήσεων την τελευταία διετία, η ενίσχυση της εικόνας των ελληνικών εταιρειών που ασχολούνται με τον τουρισμό αποτελεί παρακαταθήκη για την επικράτησή τους, τόσο στο διεθνή, όσο και στον εγχώριο ανταγωνισμό.

Τα Greek Hospitality Awards 2022 επιχειρούν τη φετινή χρονιά να εμπλουτίσουν έτι περαιτέρω την πολιτική marketing που θα ακολουθήσουν οι τουριστικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο προσέγγισης νέας πελατείας και διατήρησης της υφιστάμενης, βραβεύοντας παράλληλα τους καλύτερους του τουριστικού κλάδου, που κρατούν το ελληνικό τουριστικό προϊόν στις πρώτες θέσεις.

Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν συνολικά 107 κατηγορίες βραβείων σε 4 επιμέρους θεματικές ενότητες, 7 τιμητικές Διακρίσεις και 2 Κορυφαία Βραβεία.

Όσες επιχειρήσεις διαθέτουν ισχυρό όραμα μπορούν να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους για τα Greek Hospitality Awards 2022 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2022 στο ethosevents.eu επιλέγοντας μεταξύ των κατηγοριών εκείνες που τις αντιπροσωπεύουν στο σύνδεσμο:

Greek Hospitality Awards

Η λαμπρή Τελετή Απονομής των Βραβείων θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, με παράλληλη online μετάδοση μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα Ψηφιακής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων του ethosGROUP, και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Greek Hospitality Awards 2022,  καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, και YouTube. 

Μπορείτε επίσης να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και να βρεθείτε ανάμεσα στους κορυφαίους και τους βραβευθέντες της λαμπρής βραδιάς στον παρακάτω σύνδεσμο:

Greek Hospitality Awards 2022-Δήλωση Συμμετοχής | ethosEVENTS

Greek Hospitality Awards 2022, 21 Οκτωβρίου 2022

Για περισσότερες πληροφορίες:   

Κος Ανδρέας Μπάλτας, Digital Marketing Specialist, ethosGROUP,
τηλ. +30 2109984906,     

e-mail: baltas.a@ethosmedia.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Yψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2025

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τετάρτη 20 Αυγούστου προβλέπεται υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί

Συνάντηση Σωματείου Εκπαιδευτών Αργολίδας «ΑΡΓΕΑΣ» με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αργολίδας για οδική ασφάλεια και εξετάσεις οδηγών

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εκπαιδευτών Αργολίδας «ΑΡΓΕΑΣ» με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Βασίλειο Σιδέρη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τη βελτίωση των συνθηκών στις θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών, θέματα οδικής ασφάλειας, καθώς και προτάσεις για παρεμβάσεις και βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

Συναυλία με την Μαλού στην Κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης

Συναυλία με την Μαλού στην Κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης Τετάρτη 20...

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στο Δήμο Γορτυνίας, προβλέπεται για αύριο Τετάρτη (20-08-2025)

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στο Δήμο Γορτυνίας, προβλέπεται για αύριο Τετάρτη (20-08-2025) σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, που εκδόθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199 και στα τηλέφωνα:6977615011 Ευστάθιος Κούλης, Δήμαρχος Γορτυνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ