Ιερεας ζήτησε χρηματικό πόσο προκειμένου να τέλεσει βάπτιση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεχτήκαμε μία καταγγελία από μία φίλη του pna.gr που το περασμένο Σαββατοκύριακο βάφτισε την ανιψιά της.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fjoankostop%2Fposts%2F949518865168793&width=500″ width=”500″ height=”297″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν σε εμάς ο ιερέας του ναού στα Φιλιατρά Μεσσηνίας χωρίς κανένα δισταγμό με αφορμή κάποιες υπογραφές που χρειάζονταν κάλεσε τους συγγενής που θα πραγματοποιούσαν το μυστήριο της βάφτισης και τους ζήτησε όπως μας αναφέρεται χρηματικό ποσό προκειμένου να τέλεση το μυστήριο.

 

”Σήμερα ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της οικογένειάς μου, μιας και ο αδερφός μου Φίλιππος με την γυναίκα του Έλενα βάφτισαν την κορούλα τους. Είμαι πολύ χαρούμενη για την μικρή μας Μαρία αλλά ταυτόχρονα και πολύ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΗ από τον Ιερέα που τέλεσε το μυστήριο. Αναφέρομαι στον Ιερέα του Αγίου Νικολάου Γεώργιο Καλύβα ο οποίος πριν ξεκινήσει το μυστήριο ζήτησε χρήματα εν ψυχρώ με την δικαιολογία κάποιον υπογραφών από:
1ον Τον αδερφό μου
2ον Τον νονό (αλλά ήταν λίγα και έτσι συνέχισε)
3ον Τον πατέρα μου
4ον τον Πατέρα της Έλενας. Ευτυχώς δεν ζήτησε από τους καλεσμένους.
Λυπάμαι και θυμώνω ταυτόχρονα. ΛΥΠΑΜΑΙ για την συμπεριφορά ενός ανθρώπου που γνωρίζω από τότε που γεννήθηκα. ΘΥΜΩΝΩ για την υλική φιλαρέσκεια και φιλοχρηματία του κατά τ’ άλλα εκπρόσωπου του θεού της αγάπης και της αλληλεγγύης ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Aποτελέσματα των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στην Τρίπολη

Η πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας ολοκληρώθηκε στο Στρατιωτικό...

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας – Ισχυροί άνεμοι και αφρικανική σκόνη

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης, η...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο