Εύη Τατούλη: Ο Ελληνικός λαός θέλει ένα μητρικό χάδι

Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες, τις εργαζόμενες, τις άνεργες αλλά και όλες εκείνες που πασχίζουν από το σπίτι τους να αντεπεξέλθουν στον σημαντικότερο ρόλο της ζωής τους.

 Την μητρότητα, που με καθόρισε και εμένα σαν προσωπικότητα και μου έδωσε τα τρία σημαντικότερα δώρα της ζωής μου.

Ιδιαίτερα σήμερα στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε σαν έθνος και σαν άτομα χωριστά, η αξία της μητέρας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Γιατί είναι εκείνη που πάντοτε έχει τη δύναμη να ανακουφίσει, να προσφέρει μία αγκαλιά και να παρηγορήσει για τις καλύτερες ημέρες που έρχονται τα παιδιά της, όποια ηλικία και αν έχουν.  Είναι εκείνη που αποτελεί το παράδειγμα με τον τρόπο ζωής της και την καθημερινότητά της για τα παιδιά της, για το πώς μπορούν να κινηθούν με αισιοδοξία και ρεαλισμό στο μέλλον.

Εύη Τατούλη
Νομικός, Πολιτευτής ΝΔ Αρκαδία, Πολύτεκνη μητέρα

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο