Τηλεοπτικές άδειες: Το EPSILON «τινάζει την μπάνκα στον αέρα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιστολή στον υπουργό Επικράτειας, Νίκο Παππά, αλλά και στις Βρυξέλλες απέστειλε το κανάλι EPSILON, το οποίο κατέθεσε πρόταση- «βόμβα» για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η πρόταση του καναλιού ενδεχομένως να αλλάξει τα πάντα στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς «τινάζει τη μπάνκα στον αέρα» με τα λεφτά που προσφέρει.

AdTech AdΣυγκεκριμένα, η ιδιοκτησία του καναλιού είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό των 35 εκατ. ευρώ (!),για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας. Ποσό το οποίο είναι 11 φορές υψηλότερο από τη τιμή εκκίνησης (3 εκατ. ευρώ).

Στην επιστολή που εστάλη στον υπουργό Επικράτειας,Νίκο Παππά, αλλά και στις Βρυξέλλες, το EPSILON ζητά η τιμή εκκίνησης να ορισθεί στα 35 εκατ. ευρώ για όλα τα κανάλια και να τροποποιηθεί η διάταξη που προβλέπει το ποσόν να καταβληθεί εφάπαξ.

Τέλος, ζητείται από το υπουργείο Επικράτειας, να δεσμευτεί πώς δεν θα προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός, για το χρονικό διάστημα ισχύος των αδειών.

newsbomb.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εγγραφές στη Σ.Α.Ε.Κ του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης

Ο Διοικητής του Γ.Π.Ν. Τρίπολης λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές...

Συγχαρητήρια στο ΓΕ.Λ. Βυτίνας για την Διάκριση με ευρωπαϊκή ετικέτα  eTwinning σχολείου 2024-25 και την ολοκλήρωση τεσσάρων Ευρωπαϊκών προγραμμάτων

Με αφορμή την βράβευση του ΓΕ.Λ. Βυτίνας με ευρωπαϊκή ετικέτα  eTwinning σχολείου 2024-25 και την ολοκλήρωση τεσσάρων Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στο ΓΕ.Λ Βυτίνας για την σπουδαία διάκριση του, την βράβευση του με την ευρωπαϊκή ετικέτα  eTwinning σχολείου 2024-25, μοναδική για σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  νομού Αρκαδίας. Συγχαρητήρια σε όλους τους

«Αθώος ή ένοχος» Θεατρική παράσταση στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο των...

Συγχαρητήρια Δημάρχου Γορτυνίας στο ΓΕ.Λ. Βυτίνας

Με αφορμή την βράβευση του ΓΕ.Λ. Βυτίνας με ευρωπαϊκή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο