Άνοιξε η Αττική Οδός – Χωρίς διόδια έως τις 30 Ιανουαρίου

Η Αττική Οδός με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι από σήμερα (Πέμπτη 27/01) στις 8 το πρωί τίθενται σε λειτουργία και τα υπόλοιπα τμήματά της, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Αττική Οδός με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι από σήμερα (Πέμπτη 27/01) στις 8 το πρωί τίθενται σε λειτουργία και τα υπόλοιπα τμήματά της, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου.

Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς.

Επισημαίνεται επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων.

Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα. Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία ΠολιτικήςΠροστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Λευκή Νύχτα» στο Λουτράκι – Προσφορές, μουσική και δράσεις για μικρούς και μεγάλους

Το Λουτράκι πραγματοποίησε τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας», μια εκδήλωση που στόχο είχε την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και την προσέλκυση επισκεπτών στο κέντρο της πόλης. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τα εμπορικά καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά μέχρι αργά, προσφέροντας προϊόντα σε ειδικές τιμές, π

Με μεγάλη επιτυχία το «Disco Beach Party – Back to the ’80s» της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Disco Beach Party στο Παράλιο Άστρος. Η εκδήλωση της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους στα 80s με κέφι.

ΔΕΘ 2026 | Δημήτρης Πτωχός: Η Πελοπόννησος σε κοινή θέα και ανοιχτή στον κόσμο Στο επίκεντρο e-ΕΡΓΑ και Peloponnese Trails

Με κεντρικό μήνυμα «Ανοιχτή Πελοπόννησος – Μια Περιφέρεια που λειτουργεί με διαφάνεια, οικοδομεί εμπιστοσύνη και δημιουργεί αξία», η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρουσίασε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης δύο χαρακτηριστικές πτυχές της στρατηγικής της για την επόμενη ημέρα. Από τη μία, μια Περιφέρεια «σε κοινή θέα», που αξιοποιεί τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία ώστε ο πολίτης να γνωρίζει τι

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τις 50 ΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ – Αμειβόμενη και ασφαλισμένη μαθητεία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή νέων μαθητών στις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για το σχολικό έτος 2026-2027. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 41 ειδικότητες που παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση