Προφυλακίστηκε ο ιερέας για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο 36χρονος ιερέας, ο οποίος αντιμετωπίζει σειρά κακουργηματικών κατηγοριών για το βιασμό 14χρονης μαθήτριας του στο κατηχητικό.

Ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες βρίσκεται ο ιερέας που συνελήφθη στα Πατήσια έπειτα από καταγγελίες ενός ανηλίκου κοριτσιού για βιασμό.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ιερέας αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό, καθώς φέρεται να ζητούσε από το ανήλικο κορίτσι φωτογραφίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη σήμερα κοπέλα περιγράφει στην κατάθεση της ότι οι ασελγείς πράξεις τελέστηκαν το χρονικό διάστημα από το 2019 έως τον Μάιο του 2020, αλλά η ίδια φοβόταν να μιλήσει στο οικογενειακό της περιβάλλον μέχρι που τον περασμένο Νοέμβριο φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στη θεία της τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του ιερέα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δωρεά προϊόντων για το δημοτικό συσσίτιο από επιστημονικούς φορείς

Σε δωρεά προϊόντων αξίας άνω των 1.000 € για το δημοτικό συσσίτιο, προχωρούν προς το Δήμο επιστημονικοί φορείς της πόλης, στο πλαίσιο των κοινωνικών τους δράσεων. Συγκεκριμένα η δωρεά γίνεται από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, τον Ιατρικό Σύλλογο Καλαμάτας, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μεσσηνίας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας. Σήμερα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, για την

ΔΗΜΟΦΙΛΗ