Ηλικιωμένος πλάκωσε με γκλίτσα επίδοξο κλέφτη: «Έπεσε μπουνίδι φοβερό» (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο επίδοξος κλέφτης βρήκε τον… μάστορά του από τον 76χρονο πρώην καπετάνιο που τον πλάκωσε στο ξύλο.

Λάθος άνθρωπο επέλεξε να βάλει ως στόχο ένας επίδοξος κλέφτης, καθώς χωρίς υπερβολή τον πλάκωσε στο ξύλο και τον έτρεψε σε φυγή.

Το περιστατικό έγινε πριν από λίγες ημέρες στο ναυτιλιακό γραφείο που διατηρεί ένας 76χρονος πρώην ναυτικός.

Ο Νίκος Κατσακούλας λοιπόν είδε τον νεαρό να πλησιάζει στην πόρτα και να του ζητάει να μπει μέσα για να του δείξει κάτι φυλλάδια με έναν διαγωνισμό, όμως αυτός δεν του επέτρεψε.

Όταν κατάλαβε τι θα γινόταν πήρε την γκλίτσα που είχε δίπλα του και ξεκίνησε η πάλη που περιελάμβανε κλωτσιές, μπουνιές και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

«Πήρα την γκλίτσα και του την κοπανάω, αλλά δεν τον πήρε καλά», είπε στην κάμερα του Star και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: «Έπεσε μπουνίδι φοβερό. Καλό ξύλο. Σε μία δόση έπεσε κάτω, σηκώθηκε, με χτύπησε. Άρπαξα μία στο πρόσωπο, ήταν και καλή. Με έριξε στην γωνία».

Ο επίδοξος κλέφτης, βλέποντας την αντίσταση του ηλικιωμένου τράπηκε σε φυγή, με άδεια χέρια.

Ο 76χρονος πήγε στην αστυνομία που του έδειξαν video με τον δράστη, ο οποίος αποδείχθηκε πως έχει ως σχέδιο να μπαίνει στα καταστήματα με πρόσχημα τα φυλλάδια και να κλέβει ηλεκτρικές συσκευές.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: gazzetta.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο