Καιρός: Ανοιξιάτικη Τσικνοπέμπτη αλλά… έρχεται νέο «κύμα» κακοκαιρίας

Αλλαγή του καιρού προβλέπουν οι μετεωρολόγοι με τοπικές βροχές το Σάββατο στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ενώ την Κυριακή οι βοριάδες στο Αιγαίο επιστρέφουν με τις βροχές να αφορούν στα ανατολικά κεντρικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλλαγή του καιρού προβλέπουν οι μετεωρολόγοι με τοπικές βροχές το Σάββατο στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ενώ την Κυριακή οι βοριάδες στο Αιγαίο επιστρέφουν με τις βροχές να αφορούν στα ανατολικά κεντρικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας.

[iframe width=”1280″ height=”720″ src=”https://www.youtube.com/embed/oRiegGaIN7o” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Σύμφωνα με τις προβλέψεις σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το χρονικό διάστημα 10 με 15 Μαρτίου. Η ατμοσφαιρική διαταραχή κινείται προς τη δυτική Ευρώπη ωθώντας ψυχρές αέριες μάζες προς την κεντρική Μεσόγειο. Το ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό κοντά στην Ιταλία αναμένεται να μετατοπιστεί ανατολικότερα και να προκαλέσει ισχυρή κακοκαιρία στην περιοχή μας με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, πολύ ισχυρούς ανέμους ακόμη και χιόνια πιθανόν όχι μόνο στα ορεινά.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης