Τραγωδία: Νεκρός 17χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ στο Ρέθυμνο

Με τον πιο τραγικό τρόπο κόπηκε το νήμα της ζωής ενός 17χρονου που οδηγούσε τρακτέρ και το οποίο εξετράπη της πορείας του, ανετράπη με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να επέλθει ο θάνατός του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με τον πιο τραγικό τρόπο κόπηκε το νήμα της ζωής ενός 17χρονου που οδηγούσε τρακτέρ και το οποίο εξετράπη της πορείας του, ανετράπη με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να επέλθει ο θάνατός του.

Το τραγικό συμβάν συνέβη νωρίς το πρωί της Παρασκευής, σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή Παράδεισος προς Ρουσοσπίτι στο νομό Ρεθύμνου.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού είναι δύσκολη και είναι ακόμη σε εξέλιξη καθώς το άψυχο σώμα του νεαρού βρίσκεται κάτω από το τρακτέρ.

Για το δυστύχημα άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία που έσπευσε με 3 οχήματα για τον απεγκλωβισμό του νεαρού άνδρα όπως επίσης ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ Ρεθύμνου και η αστυνομία.

Άγνωστα παραμένουν προς το παρόν τα αίτια του δυστυχήματος στην αγροτική περιοχή.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.

Συμμετοχη ΑΡΚΟΑΜ στην καλοκαιρινή ημερίδα του ΚΑΟΜ

Ο ΑΡΚΟΑΜ έδωσε δυναμικό «παρών» στην καλοκαιρινή ημερίδα του...