Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

Ραγδαία θα είναι η επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους καταιγίδες και αυξημένη πιθανότητα χαλαζόπτωσης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ραγδαία θα είναι η επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους καταιγίδες και αυξημένη πιθανότητα χαλαζόπτωσης. 

Σύμφωνα το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν, κατά τόπους, από το μεσημέρι, και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. 
Η πιθανότητα χαλαζοπτώσεων είναι αυξημένη κυρίως στη Δυτική Μακεδονία και στα ορεινά ηπειρωτικά ενώ οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα είναι σχετικά αυξημένες στα δυτικά. 
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κυρίως το μεσημέρι και μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχοπτώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 26 έως 33 βαθμούς. 
 Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις που από το μεσημέρι θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 26 έως 31 βαθμούς. 
 Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 21 έως 32, στη Θράκη από 21 έως 34, στα δυτικά ηπειρωτικά από 19 έως 30, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 29, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 22 έως 31, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 21 έως 30 και στη Κρήτη από 18 έως 31. 
 Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ. 
 Με πληροφορίες από meteo.gr Ελλάδα Καταιγίδες
argolikeseidhseis.gr
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες