Συνάντηση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης με τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Γιάννης Δραγασάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Αντιπρύτανη Προσωπικού και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Κωνσταντίνο Σπανουδάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Γιάννης Δραγασάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Αντιπρύτανη Προσωπικού και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Κωνσταντίνο Σπανουδάκη.

Η προ ημερών προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας των δύο πλευρών που έχει ως στόχο την επίλυση του προβλήματος φοιτητικής στέγης τόσο στην Κρήτη, όσο και Πανελλαδικά.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην εκπόνηση χρηματοοικονομικής μελέτης από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, στην οποία θα εξετάζονται όλα τα δυνατά σενάρια χρηματοδότησης ενός έργου οικοδόμησης φοιτητικών κατοικιών, το οποίο θα αποτελέσει πρότυπο και θα ενταχθεί σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό για την αντιμετώπιση αντίστοιχων προβλημάτων σε όλη τη χώρα.

Επιπλέον, το Υπουργείο Παιδείας θα προχωρήσει στην καταγραφή των σχετικών αναγκών και την ιεράρχησή τους.

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης υπογράμμισε πως το Υπουργείο Οικονομίας αντιμετωπίζει θετικά το εγχείρημα που αφορά στο σύνολό της την φοιτητική και εκπαιδευτική κοινότητα και που, ταυτόχρονα, θα λειτουργήσει θετικά στην ανάκαμψη της κατασκευαστικής δραστηριότητας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ακόμα, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας κ. Τάκης Κορκολής και ο νέος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, κ. Ηλίας Γεωργαντάς.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος