Συνελήφθη 47χρονος για παράνομη εκπομπή καναλιών συνδρομητικής υπηρεσίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη 47χρονος για παραβάσεις των νομοθεσιών για την πνευματική ιδιοκτησία, την προστασία συνδρομητικών υπηρεσιών και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις των νομοθεσιών για την πνευματική ιδιοκτησία, την προστασία συνδρομητικών υπηρεσιών και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ειδικότερα, κατά τη διερεύνηση υποθέσεων για παράνομη εκπομπή καναλιών συνδρομητικής υπηρεσίας, μέσω πλατφορμών πειρατικής μετάδοσης, πρόεκυψε η εμπλοκή του 47χρονου συλληφθέντα.

Κατά την έρευνα στην οικία του στην Αθήνα βρέθηκαν σε λειτουργία και κατασχέθηκαν συσκευή IP TV και διαδικτυακός δέκτης (IP TV), ο οποίος έδινε τη δυνατότητα παράνομης θέασης συνδρομητικών καναλιών, χωρίς νόμιμη συνδρομή.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια, θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/7/2024)

Την Τρίτη (30/7/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Προσωρινοί πίνακες για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών – καθαριστριών σχολικών μονάδων

Ανακοινώνονται οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης - βαθμολογίας, προσληπτέων και απορριπτομένων για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών - καθαριστριών σχολικών μονάδων. Διαβάστε περισσότερα, εδώ. 

9ο TRIPolis Rock Festival + 1o Φεστιβάλ Φωτογραφίας Τρίπολης + Παράλληλες δράσεις

Η σκηνή στο πάρκο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης έχει ήδη στηθεί...

Ο ΣΑΟΟ στο βουνό των θεών – ΟΛΥΜΠΟΣ 2024

Λεπτομερής σχεδιασμός και σωστή προετοιμασία επέτρεψαν στο σύλλογό μας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο