Τρίτη, 17 Ιουνίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Αίθριος με την θερμοκρασία στους 32 βαθμούς Κελσίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αίθριος με νέα περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας που στα νότια θα φτάσει έως τους 32 βαθμούς στα νότια της χώρας, προβλέπει για τον καιρό  σήμερα Τρίτη (17/06) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. 

Γενική πρόγνωση

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά και στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί και πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και θα φτάσει στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 31 με 34 βαθμούς, στη νότια Κρήτη και την ανατολική νησιωτική χώρα τους 30 με 32 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανελλήνιες 2025: Τα θέματα στα Αγγλικά για την εισαγωγή σε ΑΕΙ

Στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών εξετάζονται σήμερα, Τρίτη 17...

Αργολίδα: Συνελήφθησαν συνολικά 9 άτομα σε στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ