ΟΓΑ: Έναρξη παροχής δωρεάν βιβλίων σε 175.000 δικαιούχους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοίνωσε πως πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη των 175.000 κληρωθέντων δικαιούχων για το πρόγραμμα παροχής δωρεάν βιβλίων για το έτος 2017.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΓΑ: “Τα ονόματα των κληρωθέντων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr), στο πεδίο (Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΟΓΑ/ Αγροτική Εστία/ Κληρωθέντες Δικαιούχοι Προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας).

Το πρόγραμμα ισχύει από 01/09/2017 έως 08/05/2018 κακό εφαρμόζεται σε όλους τους νομούς της χώρας. Οι κληρωθέντες δικαιούχοι, επιλέγουν καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος δωρεάν βιβλία, αξίας μέχρι 20€, (μορφωτικού, ψυχαγωγικού περιεχομένου, φροντιστηριακά,σχολικά ή ξενόγλωσσα βοηθήματα κ.λπ.) από τον αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ κατάλογο βιβλιοπωλείων ή εκδοτικών οίκων.

Σημειώνουμε ότι οι κληρωθέντες δεν παραλαμβάνουν δελτία αλλά απευθύνονται στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΓΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οικους.Επισημαίνουμε οτί δεν επιτρέπεται η προμήθεια άλλων ειδών εκτός από βιβλία”.

e-theseis.gr 

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • ογα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευρωεκλογές 2024: Πού ψηφίζω – Βρείτε το εκλογικό σας κέντρο με ένα κλικ

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για τις Ευρωεκλογές του...

Σοβαρό τροχαίο στην Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο o διανομέας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με ένα τραυματία, σημειώθηκε λίγο μετά...

Λακωνία: Συνελήφθη 46χρονη για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη, χθες (16.5.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο