ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΕλλάδαΓερμανίδα τουρίστρια αρνήθηκε να πληρώσει ταξί στα Χανιά, επειδή η Ελλάδα χρωστάει...

Γερμανίδα τουρίστρια αρνήθηκε να πληρώσει ταξί στα Χανιά, επειδή η Ελλάδα χρωστάει στη Γερμανία

Το περιστατικό συνέβη στα Χανιά και το επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί του νομού Χανίων, χαρακτηρίζοντας το “πέρα για πέρα αληθές”, απαντώντας έτσι σε τοπικά μέσα ενημέρωσης που έκαναν λόγο για ψεύτικο συμβάν.

Στην ανακοίνωση του ο σύνδεσμος αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η εν λόγω πελάτισσα δεν ήθελε να πληρώσει τον πρώτο συνάδελφο, ενώ ο δεύτερος που τελικά, την πήγε στον προορισμό της, πληρώθηκε υπό το φόβο επίκλησης του αστυνομικού οργάνου. Για μια ακόμη φορά, επαναλαμβάνεται, ότι το περιστατικό είναι ΑΛΗΘΕΣ!”

Σύμφωνα με το πρόεδρο του συνδέσμου ιδιοκτητών ταξί: ”Η Γερμανίδα πήγε στη ρεμίζα των ταξί που βρίσκεται εξω από το 1ο Γυμνάσιο στα Χανιά και όχι στο Ακρωτήρι όπως γράφτηκε. Ζήτησε απο τον συνάδελφο οδηγό να μάθει τα κόμισδτρα στον οποίο αναγραφόταν το ποσό 16 ευρώ για Πλατανιά.

Η Γερμανίδα όταν το είδε του είπε: “Αντί να μας πηγαίνετε δωρεάν που μας χρωστάτε, μας παίρνετε και λεφτά απο πάνω;”.

Ο οδηγός ταξί προσπάθησε να συγκρατηθεί και ζήτησε απο τον συνάδελφό του που βρισκόταν αμέσωςμετά από εκείνον να πάρει τη Γερμανίδα στο ταξί γιατί ο ίδιος είχε ενοχληθεί, όπως ηταν λογικό, από τη δήλωσή της.

Ο δεύτερος οδηγός πήγε τη γυναίκα στον προορισμό της. Η στάση της εν ηταν στην αρχή του Πλατανιά, αλλά στο ύψος του Μινώα Παλλάς με μεγάλη κίνηση στο δρόμο. Το ταξίμετρο έγραψε 18 ευρώ. Όταν της είπε την τιμή εκείνη αρνήθηκε να τον πληρώσει λέγοντας οτι στον τιμοκατάλογο των κομίστρων αναφερόταν το ποσό των 16 ευρώ.

Ο οδηγός της εξήγησε βόδι το ταξίμετρο είχε γράψει παραπανω λόγω της μεγάλης κίνησης στον δρόμο.

Η Γερμανίδα ωστόσο, εξακολουθούσε να αρνείται να πληρώσει.

Εκείνη την ώρα περνούσε από τον δρόμο ένας αστυνομικός και ο οδηγός ταξί είπε ότι θα τον φωνάξει για να λυθεί το προβλήμα. Τοτε εκείνη αμέσως και βιαστικά έβγαλε 20 ευρώ, τα άφησε και έφυγε χωρίς μάλιστα να πάρει ρέστα”.

neaselida.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο