Το μυστικό του υπαλλήλου που εξοικονόμησε 900.000 ευρώ στον ΟΑΕΔ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θα μπορούσε να “χριστεί” ως ο υπάλληλος του μήνα, του χρόνου, της δεκαετίας στο ελληνικό Δημόσιο. Ο Άγγελος Βώρος είναι ο υπάλληλος μιας από τις πλέον νευραλγικές υπηρεσίες στην Ελλάδα της κρίσης, του ΟΑΕΔ.

Και χάριν στην πρωτοβουλία του εξοικονόμησε πάνω 900.000 ευρώ για τον ΟΑΕΔ και το ελληνικό κράτος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, ο κ. Βώρος, δήλωσε ότι προχώρησε στην αναβάθμιση του πληροφοριακού συστήματος με την υλοποίηση δύο έργων χρησιμοποιώντας ιδία μέσα. «Δηλαδή, να εκμεταλλευτούμε τεχνολογίες και υποδομές που είχαμε στη διάθεσή μας, χωρίς να ξοδέψουμε ούτε ένα ευρώ, προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα των συνδέσεων των υπηρεσιών μας στο δίκτυο και ταυτόχρονα να ελαχιστοποιήσουμε το κόστος των τηλεπικοινωνιακών μας δαπανών», όπως αναφέρει.

Ο ίδιος μίλησε για το… μυστικό του, το στοίχημα που είχε βάλει με τον εαυτό του για να μην «αλλοτριωθεί» και να μην ενσωματωθεί με το σύστημα. «Αντιστάθηκα. Νομίζω ότι κέρδισα το στοίχημα και είναι ένα μήνυμα προς τους συναδέλφους οι οποίοι έχουν ιδέες, έχουν όρεξη να προσφέρουν και αυτό μπορεί να λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά», είπε.

Ο Άγγελος Βώρος διεκδικεί για λογαριασμό του ΟΑΕΔ το Ευρωπαϊκό Βραβείο Δημόσιου Τομέα. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια από το 2007 και το γενικό θέμα του βραβείου για το τρέχον έτος είναι:«’An Innovative Public Sector in 2017 – New Solutions to Complex Challenges’-Καινοτόμος Δημόσιος Τομέας το 2017– Νέες λύσεις σε σύνθετες προκλήσεις».

news.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος «Πελοπόννησος» 2021-2027 | Δημήτρης Πτωχός: «Με συνέπεια και υπευθυνότητα ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Περιφέρειά μας»

«Η στρατηγική μας συνάδει με τις Ενωσιακές και Εθνικές πολιτικές, ενώ παράλληλα λαμβάνει υπόψη τις ιδιαίτερες αναπτυξιακές ανάγκες της Περιφέρειάς μας, τις οποίες θέτουμε ως προτεραιότητα. Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε την Πελοπόννησο στην πορεία σύγκλισης με τις πιο ανεπτυγμένες περιφέρειες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ανέφερε στην εισήγησή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης

Τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή στη Σπάρτη

H Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Πράσινο Ταμείο συνδιοργανώνουν το Τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή, στο πλαίσιο του στρατηγικού έργου LIFE-IP AdaptInGR. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί δια ζώσης 26-28 Ιουνίου στην Αίθουσα Συσκέψεων Διοικητηρίου Λακωνίας στη Σπάρτη. Το Σεμινάριο δομείται σε τέσσερις επιμέρους ενότητες, όπως φαίνεται και στο Πρόγραμμα που

Παραμένει στον Παναθηναικό ο Κώτσιρας έως το καλοκαίρι του 2026

Ανακοινώθηκε η παραμονή του 32χρονου Αρκά δεξιού μπακ στον...

«Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού» από το Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας

Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού! Αν είστε (ή έχετε) παιδιά δημοτικού, σας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο