ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΕλλάδαΟ Απόστολος Γκλέτσος ξεκίνησε απεργία πείνας

Ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκίνησε απεργία πείνας

Απεργία πείνας ξεκίνησε σήμερα ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος βρίσκεται  έξω από το κτίριο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος διαμαρτύρεται για την απόφαση κατάργησης του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών στο Γενικό Λύκειο Πελασγίας, αναγκάζει τους υποψήφιους να μετακινηθούν στη Στυλίδα.   Πριν 2 εβδομάδες περίπου ανακοινώθηκε η κατάργηση του εξεταστικού κέντρου.

Ο δήμαρχος έσπευσε τότε να πάρει την διαβεβαίωση του υπουργείου ότι το εξεταστικό κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά στην Πελασγία. Μόλις την Πέμπτη όμως, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Στερεάς, ανακοίνωσε την απόφαση του , η οποία συνεχίζει να προβλέπει την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου Πελασγίας.

Με δηλώσεις του στο protothema.gr ο κ Γκλετσος ανέφερε πως δεν θα δεχτεί να ταλαιπωρούνται 16 παιδιά και να κάνουν 60 χλμ και παραπάνω την ημέρα για να δώσουν εξετάσεις. «Καμία Τρόικα και κανένα Μνημόνιο δεν θα πατήσει πάνω στα παιδιά που αγωνίζονται για το μέλλον τους», ανέφερε χαρακτηριστικά. Πηγή: www.lifo.gr

protothema.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο