“Η Ευρώπη στην περιοχή μου 2017” – Εσείς τι ξέρετε για τα έργα που συγχρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρωτοβουλία Europe in my region “Open EU Project days” στοχεύει στην ανάδειξη των συγχρηματοδοτούμενων έργων στους πολίτες προβάλλοντας τα αποτελέσματα, τα οφέλη, τις ευκαιρίες και τις επιπτώσεις στην καθημερινότητά τους και επικεντρώνεται κυρίως στο άνοιγμα των έργων στους πολίτες.

Στα πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, η Ε.Υ.Δ.Ε.Π. Π. Πελοποννήσου, σας καλεί να συμμετάσχετε στην ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο:

Κέντρο Υγείας Κιάτου στις 05-05-2017.

Ώρα έναρξης της εκδήλωσης θα είναι 11:00 πμ. και θα περιλαμβάνει:
 Χαιρετισμό και ενημέρωση για συγχρηματοδοτούμενα έργα και πρωτοβουλίες της ΕΕ- DG Regio, για έργα υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
 Ενημέρωση σε θέματα προληπτικής ιατρικής από τον Δ/ντη του ΚΥ Κιάτου.
 Ενημέρωση σε θέματα υγείας από την 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου.

Η Ευρώπη στην περιοχή μου 2017 (#EUinMyRegion) είναι μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία επικοινωνίας, που στοχεύει να ενθαρρύνει τους πολίτες να ανακαλύψουν και να μάθουν περισσότερα για τα έργα που συγχρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση στην περιοχή τους. Συμμετέχουν πάνω από 20 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν συγχρηματοδοτούμενα έργα, να ενημερωθούν γι’ αυτά και να μοιραστούν εμπειρίες και εικόνες μέσα από τα social media.

Σε πάνω από 20 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, τα έργα που έχουν συγχρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση ανοίγουν για το κοινό ή προβάλλονται μέσα από ποικίλες εκδηλώσεις. Στον διαδικτυακό χάρτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποτυπώνονται οι εκδηλώσεις σε όλες τις χώρες και στην Ελλάδα, όπου διοργανώνονται στις Περιφέρειες και στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Πόλη: Κιάτο
Χώρος: Κέντρο Υγείας Κιάτου
Ημ/νία: 5/5/2017
Ώρα έναρξης: 11:00 πμ
Ξενάγηση και αφιέρωμα στην υγεία στο Κέντρο Υγείας Κιάτου.

Πόλη: Καλαμάτα
Ημ/νία: 26/5/2017
Χώρος: 8ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας
Εκδήλωση για τους μαθητές του 8ου Δημοτικού
Σχολείου Καλαμάτας, το οποίο ανεγέρθηκε με τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ (ΕΣΠΑ 2007-2013)

Πόλη: Σπάρτη
Ημ/νία: 31/5/2017
Χώρος: Πάρκο Γουδέ
Αφιέρωμα στο συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο Πάρκο Γουδέ (Ταμείο ΕΤΠΑ) σε συνδυασμό με την Παγκόσμια

Μέρα Περιβάλλοντος. Πρόκειται για έναν οργανωμένο χώρο πρασίνου και ψυχαγωγίας συνολικής επιφάνειας περίπου 40.000τμ. που ανάμεσα σε άλλα περιλαμβάνει δίκτυο μονοπατιών, ποδηλατική διαδρομή, παιδότοπους, χώρους άθλησης, χώρο εκδηλώσεων, λίμνη, θέατρο, εκπαιδευτικούς κήπους, αναψυκτήριο, βοηθητικούς χώρους κ.α. Θα πραγματοποιηθεί συμβολική δεντροφύτευση, ομιλίες, παιχνίδια, εικαστικά δρώμενα στο χώρο του πάρκου. Θα γίνει επίσης η βράβευση του μαθητικού διαγωνισμού φωτογραφίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προσλήψεις για τις ανάγκες λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου στο Παράλιο Άστρος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πρόσληψης προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Ο Δήμαρχος Τρίπολης έχοντας υπόψη: Tην αρ. 171/2024 απόφαση Δημοτικής Επιτροπής , η οποία ελήφθη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών υπαλλήλων», όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν και εγκρίθηκε με την αριθ. 34877/24-4-2024 απόφαση του Συντονιστή

Θρησκευτικές εκδηλώσεις για το Άγιο Πάσχα στο Γύθειο

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Μάνης σάς προσκαλούν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για το Άγιο Πάσχα που θα πραγματοποιηθούν στο Γύθειο. Άγια & Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου 2024 Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Γυθείου Ώρα έναρξης  8:00  π.μ. Ακολουθία των Μεγάλων Βασιλικών Ωρών και ο Εσπερινός της Αποκαθηλώσεως Πέρας προσέλευσης επισήμων, ώρα: 10:45 π.μ. Ιερός

Πασχαλινές εκδηλώσεις στη Μάνη

Πασχαλινές εκδηλώσεις στη Μάνη Μεγάλη Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 Γύθειο ώρα 12:00 - Πλατεία Παρθεναγωγείου Αρεόπολη ώρα 18:00 – Πλατεία Αθανάτων Πλάθω πλάθω κουλουράκια… Σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου τα παιδιά ζωγραφίζουν αυγά, φτιάχνουν κουλουράκια και πασχαλινές κατασκευές! Πασχαλινά bazaars από Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων Πρωτοβάθμιας

Στην τελική ευθεία για το Tsatoumas Street Long Jump 2024 στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας

Στην τελική ευθεία για το Tsatoumas Street Long Jump 2024, ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός για την Καλαμάτα, στις 21 Μαΐου. Με αφορμή αυτό, συνάντηση είχαν σήμερα, Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου 2024, με τον Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, αθλητές και αθλήτριες στο άλμα εις μήκος. Μαζί με τον προπονητή τους, Δημήτρη Σιούτρη, και τον διοργανωτή των

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο