Κολυμβητές σχημάτισαν τον Τίμιο Σταυρό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπορεί ο Καθαγιασμός των Υδάτων στη μικρή προβλήτα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου να αναβλήθηκε, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που πλήττουν ολόκληρο το νησί, ωστόσο δεκάδες ήταν οι Ηρακλειώτες, οι οποίοι βούτηξαν στο λιμάνι για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό.

Μικροί και μεγάλοι, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο και υπό καταρρακτώδη βροχή έπεσαν στα παγωμένα νερά του λιμανιού για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό και να λάβουν την ευλογία Του.

Μάλιστα εκπληκτικό ήταν το γεγονός ότι οι κολυμβητές που έπεσαν στο λιμάνι, σχημάτισαν το σημείο του Σταυρού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όσοι παρευρέθηκαν εκεί, χειροκρότησαν τους κολυμβητές, που θέλησαν με αυτήν την πράξη να τιμήσουν τον Καθαγιασμό των Υδάτων.

cretapost.gr

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης με τον Γ.Γ. του ΕΟΤ και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Πελοποννήσου

Η ανάδειξη σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο του τουριστικού προϊόντος της Σπάρτης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Σπάρτης

Νέες εγκρίσεις έργων συντήρησης και αποκατάστασης άνω των 2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν έργα οδικής ασφάλειας, συντήρησης υποδομών και παρεμβάσεις πολιτικής προστασίας έλαβε η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου, προχωρώντας στην έγκριση οριστικών και προσωρινών αναδόχων, αλλά και στη δημοπράτηση νέων έργων συνολικού προϋπολογισμού άνω των 2 εκατ. ευρώ. Μεταξύ των αποφάσεων ξεχωρίζει η έγκριση οριστικού αναδόχου για το έργο «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου Π.Ε.

Πλούσιο θέαμα και υψηλές επιδόσεις στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου στην Πάτρα 09/10-05-2026 (photos)

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο αποτέλεσε το επίκεντρο του κλασικού αθλητισμού...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ