Για άλλη μια φορά καλούμαστε να δείξουμε τη μεγαλοψυχία μας… Για τον 6χρονο Γιάννη από το Άργος

Γι άλλη μια φορά η πόλη του Άργους πρέπει να δείξει την μεγαλοψυχία της και να σταθεί δίπλα σε ένα 6χρονο παιδί που παλεύει και πρέπει να βγει νικητης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γι άλλη μια φορά η πόλη του Άργους πρέπει να δείξει την μεγαλοψυχία της και να σταθεί δίπλα σε ένα 6χρονο παιδί που παλεύει και πρέπει να βγει νικητης.

Ύστερα από 7 μήνες σκληρού αγώνα με δυσκολίες,δάκρυα και χαμόγελα μοιραστήκαμε κάθε στιγμή,κάθε στάδιο.
Ο 6χρονος Γιάννης Μανός πάσχει από Σάρκωμα Ewing,μία επιθετική μορφή καρκίνου στην περιοχή της λεκάνης του και δυστυχώς με μετάσταση στον πνεύμονα.
Αφού ολοκλήρωσε και τις 7 χημειοθεραπείες του και την μεταμόσχευση μυελού των οστών με επιτυχία,τώρα έφτασε πλέον η στιγμή που θα χρειαστούμε την βοήθεια του κόσμου,των συνανθρώπων μας!
Πρώτα απ’όλα ,μία προσευχή για τον μικρό μας Γιάννη που τα χει καταφέρει τόσο καλα σαν θαύμα με την βοήθεια του Θεού.
Ύστερα θα θέλαμε να ζητήσουμε οικονομική βοήθεια από όποιον επιθυμεί και μπορεί να βοηθήσει για τα έξοδα που θα χρειαστούμε για τις ακτινοβολίες στην Γερμανία και το σημαντικότερο για το τελικό χειρουργείο του!
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ…
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 5500-014281-836
ΙΒΑΝ : GR94 0172 5000 0055 0001 4281 836
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ : 
ΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡ. ΚΩΝ.
ΜΑΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
manos giannis
argonafplia.gr
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:06:17

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Πάρκων – Επίσκεψη και γνωριμία με τις επιχειρήσεις στην ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Πάρκων - Επίσκεψη και γνωριμία με τις επιχειρήσεις στην ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης

Η Ένωση Αρκαδίας ζητά παράταση ΟΣΔΕ έως τις 10 Δεκεμβρίου

Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας ζητά παράταση για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2026 έως τις 10 Δεκεμβρίου και σταθεροποίηση της πλατφόρμας myAGRO, επικαλούμενος τεχνικά προβλήματα και πίεση στα ΚΥΔ.

Στο Λουτράκι η Ευρωπαϊκή Ημέρα Θερμαλιστικής Κληρονομιάς 2026

EUROPEAN THERMAL HERITAGE DAY 20.OCTOBER2026 | LOUTRAKI 15:00 15:10 15:35 15:50 16:05 16:20 16:30 16:45 17:00 17:15 *Draft programme - titles may be subject to alterations. Development of spa towns in Greece during the first half of the 20th century PROGRAMME…
00:00:00

LIVE | ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Α' Εθνική Κατηγορία Γυναικών 17/10/2026, 16:00 “ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ” ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!