Για άλλη μια φορά καλούμαστε να δείξουμε τη μεγαλοψυχία μας… Για τον 6χρονο Γιάννη από το Άργος

Γι άλλη μια φορά η πόλη του Άργους πρέπει να δείξει την μεγαλοψυχία της και να σταθεί δίπλα σε ένα 6χρονο παιδί που παλεύει και πρέπει να βγει νικητης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γι άλλη μια φορά η πόλη του Άργους πρέπει να δείξει την μεγαλοψυχία της και να σταθεί δίπλα σε ένα 6χρονο παιδί που παλεύει και πρέπει να βγει νικητης.

Ύστερα από 7 μήνες σκληρού αγώνα με δυσκολίες,δάκρυα και χαμόγελα μοιραστήκαμε κάθε στιγμή,κάθε στάδιο.
Ο 6χρονος Γιάννης Μανός πάσχει από Σάρκωμα Ewing,μία επιθετική μορφή καρκίνου στην περιοχή της λεκάνης του και δυστυχώς με μετάσταση στον πνεύμονα.
Αφού ολοκλήρωσε και τις 7 χημειοθεραπείες του και την μεταμόσχευση μυελού των οστών με επιτυχία,τώρα έφτασε πλέον η στιγμή που θα χρειαστούμε την βοήθεια του κόσμου,των συνανθρώπων μας!
Πρώτα απ’όλα ,μία προσευχή για τον μικρό μας Γιάννη που τα χει καταφέρει τόσο καλα σαν θαύμα με την βοήθεια του Θεού.
Ύστερα θα θέλαμε να ζητήσουμε οικονομική βοήθεια από όποιον επιθυμεί και μπορεί να βοηθήσει για τα έξοδα που θα χρειαστούμε για τις ακτινοβολίες στην Γερμανία και το σημαντικότερο για το τελικό χειρουργείο του!
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ…
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 5500-014281-836
ΙΒΑΝ : GR94 0172 5000 0055 0001 4281 836
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ : 
ΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡ. ΚΩΝ.
ΜΑΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
manos giannis
argonafplia.gr
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

FOLLOWGREEN 2026 – Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση βράβευσης του Σχολικού Μαραθωνίου Ανακύκλωσης στον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση βράβευσης του Σχολικού Μαραθωνίου Ανακύκλωσης στον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Εντυπωσιακά αποτελέσματα και ενεργή συμμετοχή μαθητών.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ– Δράση «Επανειδίκευση & Αναβάθμιση Δεξιοτήτων στον Τουρισμό»

Το Υπουργείο Τουρισμού ολοκλήρωσε επιτυχώς τη Δράση «Επανειδίκευση & Αναβάθμιση Δεξιοτήτων στον Τουρισμό», επενδύοντας σε 18.090 εργαζόμενους και ανέργους μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος κατάρτισης 250 ωρών, με ποσοστό επιτυχίας 96,6% στις εξετάσεις πιστοποίησης. Η δράση, που χρηματοδοτήθηκε από το NextGenerationEU, αναδεικνύει τη σημασία της δια βίου μάθησης για τη βιώσιμη ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, ενώ η μεγάλη συμμετοχή δείχνει την ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση στον τομέα.

Visit Peloponnese & ΕΟΤ ανέδειξαν τη δυναμική της Iρλανδικής αγοράς μέσα από ταξίδι εξοικείωσης σε Πελοπόννησο και Αθήνα

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Πελοπόννησο δημοσιογραφικό ταξίδι εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης από την Ιρλανδία, με στόχο την ανάδειξη της αυθεντικής φυσιογνωμίας, της πολιτιστικής ταυτότητας, της γαστρονομίας και των εμπειριών που προσφέρει ο προορισμός καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το press trip πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 15 Μαΐου 2026 και συνδιοργανώθηκε από

Σειρά εγκρίσεων για έργα οδικής αναβάθμισης άνω του 1 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε σειρά σημαντικών εγκρίσεων που αφορούν έργα συντήρησης, αποκατάστασης βατότητας, βελτίωσης οδικής ασφάλειας και προστασίας υποδομών προχώρησε η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου κατά την πρόσφατη συνεδρίασή της. Οι αποφάσεις εντάσσονται στον συνολικό σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη σταδιακή αναβάθμιση του οδικού δικτύου, την ενίσχυση της ασφάλειας των μετακινήσεων και την αντιμετώπιση κρίσιμων αναγκών σε Περιφερειακές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ