ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΕλλάδαΥπόθεση Μπεν: Ανασύρθηκαν 60 "αντικείμενα ενδιαφέροντος"

Υπόθεση Μπεν: Ανασύρθηκαν 60 “αντικείμενα ενδιαφέροντος”

Τα ευρήματα θα σταλούν στη Βρετανία για περαιτέρω ανάλυση…

Νέες εξελίξεις για τον μικρο Μπεν. Οι αστυνομικές αρχές της Βρετανίας, που διεξάγουν έρευνες στην Κω σχετικά με την υπόθεση της εξαφάνισης του Μπεν Νίνταμ πριν από 25 χρόνια, ανακοίνωσαν ότι έχουν ανακαλύψει «60 αντικείμενα ενδιαφέροντος».

Ο επικεφαλής των ερευνών επιθεωρητής της αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ, Τζον Κάζινς, δήλωσε ότι θα πρέπει να τα πάρουν μαζί τους στη Βρετανία για περαιτέρω ανάλυση, όταν ο ίδιος και η ομάδα του ολοκληρώσουν τις έρευνες στην Ελλάδα. Πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν περιμένει να βγάλει… λαγό από τα συγκεκριμένα ευρήματα, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει αυτά να εξεταστούν. Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα “Mirror”, ο Κάζινς τόνισε ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Παράλληλα δείγμα εδάφους από την δεύτερη θέση των ερευνών, αναμένεται να μεταφερθεί πίσω στην αγροικία ώστε να εξεταστεί πιο διεξοδικά, ενώ οι Βρετανοί υποστηρίζουν ότι νέες πρωτοποριακές τεχνικές που διαθέτουν, τους βοηθούν έτσι ώστε να φτάσουν το συντομότερο δυνατό στον στόχο τους.

protothema.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο