ΑρχικήΠανεπιστήμιο ΠελοποννήσουΕπιστημονική Ημερίδα με τίτλο “Τουρισμός, Μετακινήσεις, και Περιβάλλον: Τεχνολογικές Προκλήσεις και Πρακτικές”

Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο “Τουρισμός, Μετακινήσεις, και Περιβάλλον: Τεχνολογικές Προκλήσεις και Πρακτικές”

Τα Εργαστήρια Επικοινωνίας Ανθρώπου-Μηχανής και Εικονικής Πραγματικότητας (HCI-VR) και Συστημάτων Λογισμικού και Βάσεων Δεδομένων (SoDa Lab) του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σας προσκαλούν την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 στην Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο “Τουρισμός, Μετακινήσεις, και Περιβάλλον: Τεχνολογικές Προκλήσεις και Πρακτικές”.

Η ημερίδα διεξάγεται στα πλαίσια των ερευνητικών έργων “Ευφυής Ερευνητική Υποδομή στη Ναυτιλία, την Εφοδιαστική Αλυσίδα, και τις Μεταφορές (ENIRISST+)” και “Αναβάθμιση ερευνητικών υποδομών Εργαστηρίου Επικοινωνίας-Μηχανής και Εικονικής Πραγματικότητας (ΕΑΜ-ΕΠ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου”, τα οποία υλοποιούνται από έμπειρες ερευνητικές ομάδες του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία και με άλλους εταίρους, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 στις 11:30 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο (πάνω κτήριο) της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Τρίπολης, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, καθώς και φορείς της Αρκαδίας σχετιζόμενοι με τον τουρισμό και το περιβάλλον. Στα πλαίσια της ημερίδας, θα γίνει επίδειξη εξοπλισμού και εφαρμογών που έχουν υλοποιηθεί από τις ερευνητικές ομάδες των έργων. Στην ημερίδα, έχουμε την τιμή να συμμετέχουν εκπρόσωποι από την εταιρεία Επιστημονικές Επιχειρήσεις ΕΠΕ, πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα εφαρμογών συστημάτων υψηλής τεχνολογίας.

{pdf=https://www.pna.gr/images/pdf/Program.pdf?_t=1685709798|100%|800|google}

Μετάβαση στο περιεχόμενο