10ο webinar | "Ο Ρόλος των Χορηγιών στο Σύγχρονο Αθλητικό Τοπίο"

Μαϊος 04, 2022
Έπειτα από μια σύντομη ανάπαυλα για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, συνεχίζεται αυτή την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, ο κύκλος των 12 δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων με τον τίτλο "SPORTS LEADERS - YOU", στα οποία συμμετέχουν κορυφαία στελέχη και προσωπικότητες του εγχώριου και του παγκόσμιου αθλητισμού από το χώρο της Διοίκησης Αθλητισμού.
Αυτή την εβδομάδα διεξάγεται το 10ο webinar με θέμα "Ο Ρόλος των Χορηγιών στο Σύγχρονο Αθλητικό Τοπίο" και θα είναι καλεσμένοι μας οι:
- κ. Άγης Σκαρβέλης, Sports Marketing Manager, Adidas
- κ. Γιάννης Σούμπασης, Private Label & B2B Manager, Cosmos Sport
Τον συντονισμό των συζητήσεων θα αναλάβει ο κ. Χρήστος Κουτρουμανίδης, μέλος του Εργαστηρίου.
Mετά το πέρας του κάθε σεμιναρίου θα χορηγούνται βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Για κάθε webinar απαιτείται ξεχωριστή εγγραφή, προκειμένου να μπορεί κάποιος να λάβει βεβαίωση συμμετοχής στο αντίστοιχο event. Οι βεβαιώσεις θα σας αποστέλλονται αυτόmata στο email σας λίγες ημέρες μετά τη διεξαγωγή του κάθε webinar.
Κάντε τώρα την εγγραφή σας για το 10ο Webinar στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/zNBtBW7sb7N5ozcj6
Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό σχετικά με τον κύκλο σεμιναρίων "Sports Leaders You" επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής http://isportmanagement.gr

logofootermedia