Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου πρωτοπορεί με Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Τεχνικών Διευθυντών Ποδοσφαίρου

Μαρτίου 31, 2022
Μανώλης Χουστουλάκης ΠαΠελ - Αθανάσιος Κατσής, Πρύτανης ΠαΠελ -  Γιώργος Μποροβήλος, προεδρος Super League - Τάκης Αλεξόπουλος, κοσμήτορας Τμ. Αθλητισμού ΠαΠελ -  Νικόλαος Σακίρης, ΠαΠέλ Μανώλης Χουστουλάκης ΠαΠελ - Αθανάσιος Κατσής, Πρύτανης ΠαΠελ - Γιώργος Μποροβήλος, προεδρος Super League - Τάκης Αλεξόπουλος, κοσμήτορας Τμ. Αθλητισμού ΠαΠελ - Νικόλαος Σακίρης, ΠαΠέλ Reporter Images
Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά της Super League, παρουσιάστηκε το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Τεχνικών Διευθυντών Ποδοσφαίρου, από τους κ.κ. Αθανάσιο Κατσή, Πρύτανη και Παναγιώτη (Τάκη) Αλεξόπουλο, Κοσμήτορα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος, σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

"Η κατάρτιση και η υλοποίηση εκπαιδευτικών και ενημερωτικών προγραμμάτων για τις ΠΑΕ-Μέλη της Super League και τα στελέχη τους, αποτελεί έναν από τους καταστατικούς σκοπούς της διοργανώτριας αρχής.

Καλωσορίσαμε σήμερα στη Super League τους αρμοδίους του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ώστε να παρουσιάσουν τους άξονες που συνθέτουν το πρόγραμμα επιμόρφωσης, με στόχο να δώσουμε σε όσα στελέχη των ομάδων το επιθυμούν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους."

katsis mporovilos

Ο Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης (Τάκης) Αλεξόπουλος δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

"Παρουσιάσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, το υπό ίδρυση επιμορφωτικό πρόγραμμα, το οποίο θα υλοποιηθεί με τη σύμπραξη και συνεργασία δύο πολύ σημαντικών φορέων: Αφενός, ενός έγκυρου ακαδημαϊκού ινστιτούτου, με γνώση και πολυετή εμπειρία και έργο στη Διοίκηση του Αθλητισμού, όπως το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, μέσω του Εργαστηρίου iSportManagement LAB, και του ΤΟΔΑ, και αφετέρου της διοργανώτριας αρχής του κορυφαίου διασυλλογικού επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της χώρας μας, της Super League.

12891147 981799258572175 1940006680226745369 o

Μέσα από αυτό το ελπιδοφόρο όσο και καινοτόμο επιμορφωτικό πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα έλθουν σε επαφή με κρίσιμες πτυχές που αφορούν στον τρόπο οργάνωσης και διοίκησης αθλητικών οργανισμών, όπως είναι ο στρατηγικός σχεδιασμός, ο προγραμματισμός, η λήψη αποφάσεων, η παρακολούθηση διαδικασιών, η στρατηγική επικοινωνία, η διαχείριση συγκρούσεων, η αξιολόγηση, η διασύνδεση με άλλους συλλόγους.

Να μάθουν οι εκπαιδευόμενοι τους τρόπους ανάπτυξης του επαγγελματικού αθλητισμού, την αθλητική προσφορά και τις επαγγελματικές δραστηριότητες."

Τελευταία τροποποίηση στις 31 Μαρτίου 2022 %12:%Μαρ

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2341 guests και κανένα μέλος

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr