Προγραμματικές συμβάσεις 300.000 ευρώ μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Βόρειας Κυνουρίας υπέγραψε ο περιφερειάρχης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δύο προγραμματικές συμβάσεις για ισάριθμα έργα στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χθες  Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στην Τρίπολη.

Οι προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ της Περιφέρειας και του εν λόγω δήμου, υπογράφηκαν με τον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Γιώργο Καμπύλη, παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζού και Διοίκησης και Οικονομίας Χρήστου Λαμπρόπουλου, καθώς και του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων Κώστα Πανουκλιά.

Οι εν λόγω συμβάσεις αφορούν, α) στο έργο συντήρησης, αποκατάστασης και ασφαλτόστρωσης της οδού Ανω Δολιανά – Ανω Κούτρουφα, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ και β) συντήρησης και αποκατάστασης οδοποιίας στην Τ.Κ. Κορακοβουνίου, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ επίσης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο