Επικαιροποίηση με πιστώσεις από το Πράσινο Ταμείο της μελέτης σκοπιμότητας και βιωσιμότητας του Επιχειρηματικού Πάρκου Μεγαλόπολης

Στην επικαιροποίηση της εκπονηθείσας μελέτης σκοπιμότητας και βιωσιμότητας του Επιχειρηματικού Πάρκου Μεγαλόπολης προέβη η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η εν λόγω πράξη χρηματοδοτήθηκε με 74.400 ευρώ, στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος του “Πράσινου Ταμείου” -για έργα και δράσεις με στόχο την ανάπτυξη βιώσιμων οικονομικών δραστηριοτήτων χαμηλού ανθρακικού και περιβαλλοντικού αποτυπώματος στις Π.

Ε. Κοζάνης, Φλώρινας και στον Δήμο Μεγαλόπολης της Π.Ε. Αρκαδίας- με την διάθεση πίστωσης 31.412.033,10 ευρώ για την υλοποίησή του από τα έσοδα των πλειστηριασμών δικαιωμάτων εκπομπών 2018.

Η  ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου Μεγαλόπολης θα συμβάλει στην διατήρηση και ενίσχυση της απασχόλησης στην ευρύτερη περιοχή, με τη δημιουργία ισοδύναμων θέσεων απασχόλησης, τόσο κατά την διάρκεια κατασκευής των έργων υποδομήςν όσο και κατά την διάρκεια ανάπτυξης του.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο