Την Περιφέρεια Πελοποννήσου επισκέπτεται την Πέμπτη κλιμάκιο του ΕΛΓΑ υπό τον πρόεδρο του Οργανισμού -συσκέψεις σε Καλαμάτα, Τρίπολη, Κόρινθο

Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ, υπό τον πρόεδρο του Οργανισμού, Ανδρέα Λυκουρέντζο, επισκέπτεται αύριο Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, περιοχές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να διαπιστώσει ζημιές και προβλήματα από καιρικά και άλλα φαινόμενα στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Όπως έκανε γνωστό ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, το κλιμάκιο θα ξεκινήσει από τη Μεσσηνία όπου στις 9 αύριο το πρωί προγραμματίζεται σύσκεψη στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, ενώ στη συνέχεια θα γίνουν επισκέψεις στο Δημαρχείο της Μεσσήνης και στη Συκική.

Στη 1 το μεσημέρι, ο πρόεδρος και το κλιμάκιο του Οργανισμού θα μετάσχουν σε σύσκεψη που προγραμματίζεται να γίνει στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Π. Νίκα, των χωρικών αντιπεριφερειαρχών Αργολίδας, Αρκαδίας και Λακωνίας και του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα.

Τέλος, στις 5 αύριο το απόγευμα ο πρόεδρος και το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ θα βρεθούν στην Κόρινθο, όπου έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο